پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم: وینگر بوشهری فوتبال با گلزنی مقابل نیوزیلند، نام خود را به جمع گلزنان ایران در ادوار جام جهانی اضافه کرد.
تیم ملی فوتبال ایران در نخستین دیدار خود در گروه G جام جهانی، صبح امروز (سهشنبه) برابر نیوزیلند به تساوی 2 - 2 دست یافت و پنجمین مساوی خود در ادوار رقابتهای جامجهانی را ثبت کرد.
در این مسابقه، رامین رضاییان و محمد محبی برای ایران گلزنی کردند تا در پایان روز نخست رقابتهای گروه G، هر چهار تیم این گروه موفق به کسب امتیاز شوند.
رامین رضاییان با گلزنی در این دیدار، به نخستین بازیکن تاریخ فوتبال ایران تبدیل شد که در دو دوره مختلف جام جهانی موفق به گلزنی شده است. محمد محبی در دقیقه 64 این مسابقه پانزدهمین گل ایران در تاریخ رقابتهای جام جهانی را به ثمر رساند و نام خود را به عنوان دوازدهمین گلزن تیم ملی ایران در معتبرترین رویداد فوتبال جهان ثبت کرد.
پیش از این، ایرج داناییفرد و حسن روشن در جام جهانی 1978 ، حمید استیلی و مهدی مهدویکیا در جام جهانی 1998، یحیی گلمحمدی و سهراب بختیاریزاده در جام جهانی 2006، رضا قوچاننژاد در جام جهانی 2014، کریم انصاریفرد در جامجهانی 2018 و مهدی طارمی (دو گل)، روزبه چشمی و رامین رضاییان در جامجهانی 2022 برای ایران گلزنی کردهاند.
در دیدار ایران و مراکش در جامجهانی 2018 که با پیروزی یک بر صفر ایران همراه شد، عزیز بوحدوز، مدافع مراکش، با به ثمر رساندن گل به خودی، زمینهساز کسب این پیروزی برای تیم ملی ایران شد.
ایران در دومین دیدار خود در جامجهانی 2026، از ساعت 22:30 روز یکشنبه 31 خرداد در ورزشگاه «سوفای» لسآنجلس به مصاف بلژیک خواهد رفت.