صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۸ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۸۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۲۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۵
عزت الله ضرغامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اختلاف دیدگاه در میان اعضای مجلس خبرگان را مثبت و روبه‌جلو ارزیابی می‌کنم. ولی روش صدور بیانیه‌ی جمعی و اعلام مخالفت دبیرخانه با آن را به صواب نمی‌دانم. یه جورایی شبیه اعلام مواضع انجمن اسلامی یا واحد بسیج در یک سازمان شد!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ضرغامی اختلاف دیدگاه در میان اعضای مجلس خبرگان را مثبت ارزیابی کرد اما تصریح کرد: روش صدور بیانیه‌ی جمعی و اعلام مخالفت دبیرخانه با آن را به صواب نمی‌دانم.
 
به گزارش«انتخاب»؛ عزت الله ضرغامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اختلاف دیدگاه در میان اعضای مجلس خبرگان را مثبت و روبه‌جلو ارزیابی می‌کنم. ولی روش صدور بیانیه‌ی جمعی و اعلام مخالفت دبیرخانه با آن را به صواب نمی‌دانم. یه جورایی شبیه اعلام مواضع انجمن اسلامی یا واحد بسیج در یک سازمان شد!
 
گفتنی است که پیش از این دبیرخانه مجلس خبرگان از بیانیه اخیر تعدادی از اعضا درباره توافق انتقاد کرده بود و اعلام کرد: اینکه عده‌ای از نمایندگان، تحت عنوان جمعی از اعضای خبرگان بیانیه منتشر کنند در طول ادوار این مجلس مرسوم نبوده. انتظار می‌رفت بانیان تهیه و انتشار این بیانیه، وحدت خبرگان را حفظ می‌کردند.