صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۸۷۷۶
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۰۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۵
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: «به دنبال ازدحام جمعیت در ایستگاه‌های تقاطعی امام خمینی(ره) و تئاتر شهر، از شرکت واحد اتوبوسرانی درخواست کردیم اتوبوس اعزام کند و در حال حاضر اتوبوس‌ها مسافران را به مصلی منتقل می‌کنند.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: «به دنبال ازدحام جمعیت در ایستگاه‌های تقاطعی امام خمینی(ره) و تئاتر شهر، از شرکت واحد اتوبوسرانی درخواست کردیم اتوبوس اعزام کند و در حال حاضر اتوبوس‌ها مسافران را به مصلی منتقل می‌کنند.»

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: ازدحام جمعیت در خطوط یک و ۳ مترو بسیار زیاد است و سرفاصله حرکت قطارها را به کمتر از ۳ دقیقه رسانده‌ایم.

وی از مردم درخواست کرد صبر کنند و اجازه دهند درهای قطار بسته شود، زیرا بسته نشدن درها باعث معطل شدن سایر قطارها در خطوط می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه تأکید کرد: به دلیل ازدحام جمعیت در ایستگاه‌های تقاطعی امام خمینی(ره) و تئاتر شهر، از شرکت واحد اتوبوسرانی درخواست کرده‌ایم اتوبوس اعزام کند و در حال حاضر اتوبوس‌ها نیز مسافران را به مصلی منتقل می‌کنند.

وی افزود: در ایستگاه‌های مصلی و شهید بهشتی نیز ازدحام جمعیت بسیار زیاد است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با اشاره به ازدحام جمعیت در خط ۳ مترو گفت: در ایستگاه‌های نوبنیاد و شهید قدوسی نیز با ازدحام جمعیت مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت جابه‌جایی مترو در روزهای عادی حدود ۲ میلیون نفر است، گفت: برای این روزها ظرفیت جابه‌جایی تا ۵ میلیون نفر پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است.