صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۹۳۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۸ - ۱۷ تير ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مارک لوین چهره رسانه‌ای مشهور حامی اسرائیل در آمریکا می گوید که امیدوارم این بار ایران در قبال رئیس‌جمهور ما بیش از حد از خطوط عبور کرده باشد و اقدامات مؤثری علیه آن انجام شود.
 
به گزارش «انتخاب»؛ وی افزود: اگر مشاوران غیرنظامی، ژنرال‌ها و یا مقام‌های اطلاعاتی‌ای هستند که به رئیس‌جمهور می‌گویند کار بیشتری از دست ما برنمی‌آید، باید برکنار شوند و با افرادی جایگزین شوند که اراده و استحکام لازم برای به سرانجام رساندن این کار را داشته باشند.
 
مارک لوین  با بیان اینکه آبراهام لینکلن هم برای پیروزی در جنگ داخلی مجبور شد دقیقاً چنین کاری انجام دهد. ترامپ هم شاید ناچار شود همین کار را بکند افزود: با توجه به درز اطلاعات به Axios و رسانه‌های دیگر از زمان آغاز جنگ با ایران، به نظر می‌رسد در داخل دولت کسانی هستند که چنین خواسته‌ای ندارند.
 
آرون دیوید میلر مذاکره کننده ارشد سابق آمریکا نیز گفت: خوشحال‌ترین مرد امروز در خاورمیانه، نتانیاهو است. او امیدوار است پروژه‌اش درباره ایران دوباره به جریان افتاده باشد.