صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۸ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۹۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۵
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: در پی حمله صبح امروز رژیم صهیونیستی- آمریکایی به یک نقطه در اطراف اهواز، سه نفر به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: در پی حمله صبح امروز رژیم صهیونیستی- آمریکایی به یک نقطه در اطراف اهواز، سه نفر به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند.

ولی‌الله حیاتی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: صبح امروز رژیم صهیونیستی- آمریکایی یک نقطه در اطراف اهواز را هدف قرار داد.

وی افزود: در پی این حمله، سه نفر به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند که اقدامات امدادی و درمانی برای آنان در حال انجام است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با بیان اینکه ابعاد این حادثه و میزان خسارات در دست بررسی است، تصریح کرد: اطلاعات تکمیلی درباره این حمله پس از بررسی‌های لازم، متعاقبا از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.