صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۸ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۹۴۶۶
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

صداوسیما: فیضی گفت: مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید پس از برگزاری نماز بر پیکر شهدا پایان می‌یابد و مراسم تدفین با حضور اعضای بیت رهبر انقلاب برگزار می شود‌.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی در گفت‌و‌گو با شبکه خبر گفت: با ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان به حرم مطهر، آماده‌سازی پیکر‌ها برای مراسم نماز انجام خواهد شد.

مصطفی فیضی افزود: مراسم نماز در حرم مطهر برگزار خواهد شد و صف جمعیت نمازگزار به سمت خیابان طبرسی ادامه پیدا خواهد کرد.

وی در مورد محل تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی نیز گفت: بر اساس توصیه و تاکید رهبر شهید انقلاب اسلامی و بیت شریف ایشان، تاکید بر آن بود که توجه و احترام به زیارت امام رضا (ع) در اولویت قرار داشته باشد و بنا بر آن شد تا هر کجا که به مسیر زیارت و تشرف اشکالی وارد نکند، به عنوان محل دفن مشخص شود؛ لذا چند نقطه بر این اساس آماده شده و هر کجا که معین شد، تدفین پیکر‌های مطهر در آن صورت خواهد گرفت.