صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۹ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۹۶۱۷
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۶ - ۱۹ تير ۱۴۰۵
سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع اسرائیلی:
پس از تشدید شدید تنش میان آمریکا و ایران ــ تنشی که می‌توانست توافق آتش‌بس را از هم بپاشد ــ دو منبع اسرائیلی می‌گویند دولت ترامپ نمی‌خواهد اسرائیل در درگیری‌ها دخالت کند، زیرا نگران است کنترل بحران از دست خارج شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دو منبع اسرائیلی می گویند که دولت ترامپ نمی‌خواهد اسرائیل در درگیری‌ها دخالت کند، زیرا نگران است کنترل بحران از دست خارج شود.
 
به گزارش «انتخاب»؛ سی‌ان‌ان نوشت: پس از تشدید شدید تنش میان آمریکا و ایران ــ تنشی که می‌توانست توافق آتش‌بس را از هم بپاشد ــ دو منبع اسرائیلی می‌گویند دولت ترامپ نمی‌خواهد اسرائیل در درگیری‌ها دخالت کند، زیرا نگران است کنترل بحران از دست خارج شود.
 
یکی از این منابع گفت: «بنیامین نتانیاهو واقعاً مایل است به حملات آمریکا بپیوندد، اما آمریکا در حال حاضر نمی‌خواهد اسرائیل وارد این درگیری شود.