صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۹۹۲۱
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۵
مجروحان در قطر بر اثر ریزش آوار ناشی از عملیات رهگیری به وجود آمده‌اند، آنان به بیمارستان منتقل شده و تحت درمان‌های لازم قرار دارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: مجروحان در قطر بر اثر ریزش آوار ناشی از عملیات رهگیری به وجود آمده‌اند، آنان به بیمارستان منتقل شده و تحت درمان‌های لازم قرار دارند.

به گزارش انتخاب، در این مرحله هنوز نمی‌دانیم دقیقاً چه هدفی در این حمله مورد اصابت قرار گرفته است. آنچه می‌دانیم این است که بامداد امروز هشدارهای اضطراری به صدا درآمد و به مردم توصیه شد در منزل بمانند تا زمانی که تهدید قریب‌الوقوع از سوی ایران وجود داشت.

اندکی پس از آن، انفجار دیگری شنیدیم – که احتمالاً ناشی از رهگیری توسط پدافند هوایی بوده است. پس از آن پیام دیگری دریافت کردیم که اعلام می‌کرد تهدید امنیتی برطرف شده و مردم باید به فعالیت‌های عادی خود بازگردند.

تنها تأییدیه از سوی دوحه دریافت شده که میگوید جنگنده‌ها برای رهگیری موشک‌های ایران به پرواز درآمده‌اند.