صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۰۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۵
پالایشگران نفت چین ماه گذشته تولید خود را به ضعیف‌ترین سطح در شش سال گذشته کاهش دادند، چرا که این صنعت در واکنش به بدتر شدن تقاضا و اختلال در محموله‌های نفت خام از خلیج فارس دست به این کار زد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بلومبرگ نوشت: پالایشگران نفت چین ماه گذشته تولید خود را به ضعیف‌ترین سطح در شش سال گذشته کاهش دادند، چرا که این صنعت در واکنش به بدتر شدن تقاضا و اختلال در محموله‌های نفت خام از خلیج فارس دست به این کار زد.

به گزارش انتخاب، بر اساس گزارش اداره آمار روز چهارشنبه، حجم فرآوری نفت در ماه ژوئن کاهش خود را ادامه داد و با افت ۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته به ۵۱.۲۴ میلیون تن رسید که پایین‌ترین میزان از مارس ۲۰۲۰ و روزهای آغازین همهگیری کرونا محسوب می‌شود. 

این کاهش در پی سقوط واردات نفت خام چین در ماه گذشته به نزدیک پایینترین سطح در یک دهه اخیر رخ داده است.