پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر البرز از بهرهبرداری کامل بزرگراه ۳۸ کیلومتری شهید سلیمانی(شمالی) خبر داد و تأکید کرد: تنها پل شهید آیتالله رئیسی (B1) به دلیل نیاز به بازسازی و تأمین بودجه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی، از این مرحله افتتاح مستثنی است.
به نقل از شورای شهر کرج در روز چهارشنبه ۲۴ تیر، علیرضا رحیمی محمودآبادی، در حاشیه بازدید مشترک با اعضای شورای شهر و مدیرعامل شرکت بزرگراه شمالی از پروژه بزرگراه شهید سلیمانی، با اشاره به اهمیت راهبردی این پروژه به عنوان یکی از بزرگراههای حیاتی شرق به غرب کشور، بیان کرد: این پروژه با مجموع طول ۳۸ کیلومتر (رفت و برگشت) و شامل ۲۱ پل، در آستانه بهرهبرداری نهایی قرار دارد.
رحیمی محمودآبادی افزود: قطعه چهارم و تکمیلی کنارگذر شهید سلیمانی در دو فاز افتتاح خواهد شد؛ بهطوریکه لاین شمالی در ایام پیش رو و کل پروژه تا یک ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر، موضوع پل شهید آیتالله رئیسی (B1) را مستثنی از بهرهبرداری کامل پروژه دانست و اظهار کرد: این پل به دلیل آسیبهای وارده، در حال تخریب و آمادهسازی است. فرآیند مقاومسازی، تخریب بخشهای آسیبدیده و آمادهسازی برای عرشه گذاری، حدود ۶ تا ۷ ماه زمان نیاز دارد و همچنین، ساخت و تکمیل نهایی آن نیازمند حدود هشت ماه زمان و اعتباری در حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان است که امیدواریم دولت محترم در تأمین مالی آن اهتمام ویژهای داشته باشد.