صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ تير ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۱۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۲ - ۲۹ تير ۱۴۰۵
بقائی گفت: اینکه فکر کنند با ضربه زدن به زیرساخت‌های ما، با کشتن ایرانیان، با آسیب زدن به بیمارستان‌های ما می‌توانند در اراده و عزم ایران برای دفاع از خودش کوچک‌ترین سستی ایجاد بکنند، قطعاً این‌گونه نیست. همان‌طور که در این یک سال و نیم نشان دادیم، هر زخمی که به ما بزنند، ما را بیشتر مصمم می‌کند برای دفاع از کیان ایران.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش انتخاب، سخنگوی وزارت خارجه تأکید کرد: با عمان از مدت‌ها قبل، یعنی از همان روزهای نخست برقراری آتش‌بس در نوزدهم و بیستم فروردین، در ارتباط بودیم و با آنها در مشورت بودیم. 

وی افزود: تلاش ما این بوده که با همکاری عمان به عنوان دو دولت ساحلی بتوانیم تدابیر لازم را اتخاذ کنیم و سازوکارهای لازم را تدوین کنیم. همچنان هم معتقدیم که این کار باید با همکاری و مشورت مشترک دو دولت ساحلی انجام شود. اینکه در رابطه با تنگه هرمز ما مصمم هستیم که منافع و حاکمیت‌مان را حتماً اعمال کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: [حملات اخیر به زیرساخت‌های ایران] یادآور رفتارهای گروه‌های تروریستی مثل داعش است.

بقائی عنوان کرد: اینکه شما یک برج دیده‌بانی را در چابهار هدف بگیرید و بعد نسبت به این اقدام افتخار کنید، تصاویرش را پخش کنید، صراحتاً تهدید به زدن پل‌ها و نیروگاه‌های ایران کنید؛ اینها واقعاً با هیچ‌یک از معیارهای حقوق بین‌الملل، که من اصلاً آن را کنار می‌گذارم، با هیچ‌یک از معیارهای آن چیزی که خودشان به عنوان انسان متمدن توصیف می‌کنند، سازگاری ندارد.

وی اضافه کرد: اما اینکه فکر کنند با ضربه زدن به زیرساخت‌های ما، با کشتن ایرانیان، با آسیب زدن به بیمارستان‌های ما می‌توانند در اراده و عزم ایران برای دفاع از خودش کوچک‌ترین سستی ایجاد بکنند، قطعاً این‌گونه نیست. همان‌طور که در این یک سال و نیم نشان دادیم، هر زخمی که به ما بزنند، ما را بیشتر مصمم می‌کند برای دفاع از کیان ایران.