صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۹ مرداد ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۳۰۰۰
Publish Date: ۰۶ : ۱۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حماس اعلام کرد که موافقت با گنجاندن پرونده سلاح‌های سنگین در چارچوب توافق، مشروط به توقف تجاوز، خروج از نوار غزه و اجرای سایر تعهدات مربوطه بوده است.
 
به گزارش «انتخاب»؛ بخشهایی از بیانیه امروز حماس به شرح زیر است:
 
ما با مسئولیت‌پذیری و رویکردی مثبت، با روند مذاکرات و پیشنهادهای میانجی‌ها برای تکمیل اجرای مرحله دوم توافق تعامل کردیم.
 
پایبندی اشغالگران به توقف کشتار، شرط اساسی برای ادامه اجرای توافق و تعیین جدول زمانی موارد مورد توافق است.
 
تأکید می‌کنیم که اجرای مرحله دوم توافق، منوط به پایبندی اشغالگران به اجرای تمامی مفاد مرحله نخست توافق است.
 
موافقت با گنجاندن پرونده سلاح‌های سنگین در چارچوب توافق، مشروط به توقف تجاوز، خروج از نوار غزه و اجرای سایر تعهدات مربوطه بوده است.
 
موافقت با گنجاندن پرونده سلاح‌های سنگین همچنین مشروط به آغاز به کار کمیته اداری، استقرار نیروی بین‌المللی و انحلال شبه‌نظامیانی است که اشغالگران تشکیل داده‌اند.