صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۹ مرداد ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۳۰۰۳
Publish Date: ۰۶ : ۱۷ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۵
نهاد رسمی مدیریت آبراه خلیج فارس با انتشار مطلبی اعلام کرد: به علت تداوم اقدامات تجاوزکارانه نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا در منطقه، تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایرنا: نهاد رسمی مدیریت آبراه خلیج فارس با انتشار مطلبی اعلام کرد: به علت تداوم اقدامات تجاوزکارانه نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا در منطقه، تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نمی‌باشد.
 
 در متن منتشره نهاد رسمی مدیریت آبراه خلیج فارس در شبکه اجتماعی ایکس آمده است: با توجه به سئوالات مکرر متقاضیان، مجددا به اطلاع می‌رساند به علت تداوم اقدامات تجاوزکارانه نیروهای نظامی ایالات متحده در منطقه، تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نمی‌باشد.
 
در ادامه این متن تصریح شده، به محض برقراری ثبات و آرامش، کلیه درخواست‌ها بر اساس ترتیب و زمان‌بندی بررسی، و مجوزها به مرور صادر خواهند شد.