صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ مرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۳۹۳۹
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۱ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۵
پلیس تایلند گفت نوجوان مظنونی که صبح امروز (جمعه) عامل تیراندازی مرگبار در یک مدرسه‌ بوده، پیش از حمله به مدرسه، پدربزرگ و مادربزرگ خود را با شلیک گلوله به قتل رسانده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: پلیس تایلند گفت نوجوان مظنونی که صبح امروز (جمعه) عامل تیراندازی مرگبار در یک مدرسه‌ بوده، پیش از حمله به مدرسه، پدربزرگ و مادربزرگ خود را با شلیک گلوله به قتل رسانده است.
 
به گزارش شینهوا، پلیس به رسانه‌ها اعلام کرده که وضعیت اکنون تحت کنترل است.
 
تحقیقات اولیه نشان می‌دهد سلاحی که در این حمله استفاده شده، قانوناً متعلق به پدربزرگ فرد مهاجم بوده است.
 
شمار کشته های این حادثه که در گزارش های اولیه دو نفر اعلام شده بود اکنون به هفت تن افزایش یافته که شامل سه معلم، سه دانش آموز و همچنین فرد مظنون است.
 
تعداد دقیق مجروحان هنوز اعلام نشده است.
 
مظنون پسری ۱۴ ساله و دانش‌آموز کلاس نهم بوده است.
 
مقامات از عموم مردم خواسته‌اند از محدوده اطراف مدرسه «دبسیرین» در «نونتابوری» که تیراندازی در آن رخ داده، دوری کنند.
 
مدرسه دبسیرین دارای شعبه‌های متعددی در سراسر تایلند است و از اعتبار آموزشی بالایی برخوردار است.