صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ مرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۳۹۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۲۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۵
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد تنگه هرمز ادعا کرد: این تنگه هرگز به حالت سابق باز نخواهد گشت، زیرا ایرانیان از آن به‌عنوان یک گلوگاه استفاده کرده یا سعی کرده‌اند از آن استفاده کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد تنگه هرمز مدعی شد که آنچه در دو سال آینده شاهد خواهیم بود این است که این تنگه بی‌اهمیت خواهد شد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد تنگه هرمز ادعا کرد: این تنگه هرگز به حالت سابق باز نخواهد گشت، زیرا ایرانیان از آن به‌عنوان یک گلوگاه استفاده کرده یا سعی کرده‌اند از آن استفاده کنند.
 
وی مدعی شد: آنچه در دو سال آینده شاهد خواهیم بود این است که این تنگه بی‌اهمیت خواهد شد و به صرفاً یک پهنه آبی دیگر تبدیل می‌گردد؛ و باید بگویم که بیش از ۵۰ یا ۷۰ درصد از انرژی که هم‌اکنون از این تنگه عبور می‌کند، از طریق خطوط لوله زیرزمینی منتقل خواهد شد.