صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ مرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۴۵۱۰
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از عرضه برنج آمریکایی قاچاق با قیمت ۱۲۰ تا ۲۴۰ هزار تومان خبر داد.

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران، درباره اخبار منتشرشده پیرامون ورود برنج آمریکایی به کشور اظهار داشت: موضوع ورود این محصول طی روزهای اخیر مورد پیگیری قرار گرفته است، اما تاکنون برنج آمریکایی در بازار تهران مشاهده نشده است.

وی افزود: بر اساس بررسی‌ها و اطلاعات دریافت‌شده از فعالان بازار، برنج‌های موسوم به آمریکایی به صورت قاچاق و از مسیر عراق وارد کشور می‌شوند. با این حال، احتمال دارد این کالا در برخی مناطق مرزی وجود داشته باشد، اما تاکنون اثری از عرضه آن در بازار تهران مشاهده نشده است.

کنگری درباره قیمت برنج‌های موسوم به آمریکایی نیز گفت: بر اساس اطلاعاتی که از فعالان بازار دریافت کرده‌ایم، این برنج‌ها در سه مدل عرضه می‌شوند و قیمت‌های اعلام‌شده برای آنها از حدود کیلویی ۱۲۰ هزار تومان آغاز می‌شود و تا ۲۴۰ هزار تومان نیز می‌رسد.

وی گفته است که در حال حاضر نمی‌توان از حضور برنج آمریکایی به معنای عرضه عمومی و قابل مشاهده آن در بازار تهران سخن گفت. احتمال وجود این محصول در مناطق مرزی مطرح شده، اما درباره حجم ورود، میزان موجودی و گستره توزیع آن اطلاعات دقیقی ارائه نشده است.

کنگری افزود:بر اساس اطلاعاتی که از فعالان بازار دریافت کرده‌ایم، برنج‌های موسوم به آمریکایی در سه مدل عرضه می‌شوند و قیمت‌های اعلام‌شده برای آنها از حدود کیلویی ۱۲۰ هزار تومان آغاز می‌شود و تا ۲۴۰ هزار تومان نیز می‌رسد.