صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ مرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۵۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۸ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

«الکسی لیخاچف» روز پنجشنبه در پیامی به کارکنان روس‌اتم همزمان با هشتاد و یکمین سالگرد شکل‌گیری صنعت هسته‌ای روسیه افزود:‌ روس‌اتم در شرایط محدودیت‌ها و تحریم‌های فزاینده فعالیت می‌کند، اما قاطعانه به پیروزی اعتقاد دارد؛ درست همانطور که نسل اولین دانشمندان هسته‌ای ما اعتقاد داشتند.

وی اظهار داشت: مانند ۸۱ سال پیش، چالش‌هایی که ما به آنها پاسخ می‌دهیم، مستقیماً با امنیت و توسعه مستمر کشور روسیه در ارتباط هستند.

رئیس صنعت هسته‌ای روسیه گفت: در سال ۱۹۴۵، دستیابی به برابری هسته‌ای با ایالات متحده یک مأموریت کلیدی بود و امروز باید ضمن تقویت سپر هسته‌ای، در تعدادی از رشته‌ها به پیشتازی در عرصه فناوری دست یابیم.

لیخاچف اظهار داشت: سفارش‌های بخش دفاعی روسیه را به صورت کامل در دستور کار داریم. مقدمات راه‌اندازی نیروگاه‌های هسته‌ای ساخته شده بر اساس طرح‌های روس‌اتم در ترکیه، بنگلادش و چین نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت روس‌اتم اظهار داشت:‌ در حال آغاز پروژه‌های ساختمانی نیروگاه‌های اتمی جدید در ازبکستان و قزاقستان هستیم و علاوه بر این، کار گسترده‌ای را برای تولید برق در نیروگاه‌های هسته‌ای برای مصرف داخلی روسیه آغاز کرده‌ایم.