صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۱ مرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۶۰۰۲
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در سال تحصیلی آینده، کلاس‌های دانشگاه‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شود، گفت: نتایج آزمون سراسری در نیمه دوم آبان‌ماه اعلام می‌شود و دانشجویان ورودی جدید با تأخیر وارد دانشگاه‌ها خواهند شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در سال تحصیلی آینده، کلاس‌های دانشگاه‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شود، گفت: نتایج آزمون سراسری در نیمه دوم آبان‌ماه اعلام می‌شود و دانشجویان ورودی جدید با تأخیر وارد دانشگاه‌ها خواهند شد.

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در حاشیه دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: به‌عنوان نماینده دولت توفیق داشتم در استان سمنان حضور پیدا کنم تا آغاز هفته دولت را که به نام شهیدان رجایی و باهنر نامگذاری شده است، گرامی بداریم.

وی افزود: استان سمنان در آغاز هفته دولت پیشگام و پیش‌قدم شده و در سال عمرانی جاری، ۱۴ پروژه اقتصادی، عمرانی، آموزشی و دانشگاهی در این استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای این پروژه‌ها گفت: بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای این طرح‌ها انجام شده که رقم قابل توجهی است.

سیمایی صراف، هماهنگی و وفاق موجود در استان سمنان را یکی از عوامل مهم پیشرفت پروژه‌ها دانست و تصریح کرد: در استان سمنان هماهنگی و وفاق بسیار خوبی با محوریت استاندار وجود دارد و نتیجه این همراهی را می‌توان در پیشرفت و اجرای این تعداد پروژه مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه دولت سال سختی را پشت سر گذاشته است، خاطرنشان کرد: در این شرایط، دولت هم توانست بحران را مدیریت کند و هم در مسیر توسعه و آبادانی کشور گام بردارد که نمونه آن را در اجرای پروژه‌های مختلف استان سمنان شاهد هستیم.

وزیر علوم با اشاره به برگزاری آزمون سراسری امسال گفت: سال تحصیلی آینده، کلاس‌های دانشگاه‌ها حتماً به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

سیمایی صراف با اشاره به تأخیر ایجادشده در برگزاری آزمون سراسری افزود: به دلیل شرایط جنگی، کنکور با تأخیر برگزار شد، اما خوشبختانه توانستیم این آزمون بزرگ ملی را با حضور بیش از یک میلیون داوطلب در سراسر کشور، با آرامش و امنیت برگزار کنیم.

وی درباره زمان اعلام نتایج کنکور نیز گفت: نتایج آزمون سراسری در نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد و به همین دلیل دانشجویان ورودی جدید با تأخیر وارد دانشگاه‌ها می‌شوند و امکان ورود آن‌ها در مهرماه وجود نخواهد داشت.