صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۱ مرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۳۶۰۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۲۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
میزان: حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد.
 
 دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده، با تأکید بر اینکه دشمن با «جنگ نرم» به دنبال انحراف جوانان و تضعیف بنیان‌های خانواده است، اظهار کرد: «در کنار اقدامات فرهنگی، باید برخوردی بازدارنده با افرادی که عامدانه نسبت به ترویج برهنگی و بی‌عفتی اقدام می‌کنند، صورت گیرد تا مظاهر فساد از سطح شهر برچیده شود.»
 
همتی‌فر با اشاره به تمهیدات قضایی در این حوزه افزود: شعب ویژه‌ای در دادسرای مشهد برای رسیدگی سریع و دقیق به این پرونده‌ها اختصاص یافته است و متهمان مطابق مواد ۶۳۸ و ۶۳۹و ۷۴۲ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات وجرائم رایانه‌ای تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
 
وی همچنین با تأکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی در تذکر لسانی خاطرنشان کرد: در چارچوب قانون از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت قضایی خواهد شد و هیچ فردی حق تعرض به آنان را ندارد.
 
دادستان مشهد در پایان به مدیران دستگاه‌های اجرایی هشدار داد: مطابق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولین دستگاه‌های اجرایی و خدماتی موظف به انجام وظایف خود در حوزه عفاف و حجاب هستند و هرگونه اهمال در این زمینه، مصداق ترک فعل محسوب شده و با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.