پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دو بیانیه جداگانه اعلام کرد که به شناورها و ناوشکنهای متخلف آمریکا در تنگه هرمز حمله کرده است.
به گزارش انتخاب، در متن بیانیه اول سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده: بسم الله قاصم الجبارین
امت مبعوث شده ایران اسلامی؛
نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با چند فروند موشک بالستیک، ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا که برای کشتی های ایرانی مزاحمت ایجاد کرده و در محاصره دریایی شرکت داشتند مورد حمله قرار داد.
این دو شناور جنگی پس از وارد شدن خسارت و ترس از حمله مجدد، مجبور به فرار از منطقه درگیری شدند.
دشمن متجاوز که سال ها با غرور کاذب و ادعاهای پوشالی در منطقه جولان می داد، امروز ناچار به اعتراف رسمی شد که دو ناو جنگی نیروی دریایی آمریکا مورد حمله قرار گرفت.
اعتراف سنتکام مبنی بر تائید این عملیات سند زنده ای از شکست راهبردی دشمن و اثبات قدرت تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیروهای مسلح ج.ا.ا مصمم و قاطعانه از کیان ایران اسلامی دفاع می کنند.
حضور پر شکوه امت اسلامی در صحنه و نبرد بی امان رزمندگان غیور اسلامی دشمن را از دستیابی به اهداف پلیدش باز می دارد.
در صورت ادامه اقدامات خصمانه و متجاوزانه، رژیم آمریکا باید منتظر پاسخ های سهمگین نیرو های مسلح ج.ا.ا باشد. ما قوی تر از همیشه ایستادهایم. پیروزی از آن ملت مقاوم ایران اسلامی است و شکست و پشیمانی، سرنوشت قطعی متجاوزان است.
متن بیانیه دوم نیز در ادامه میآید:
بسم الله القادر المنتقم
امت غیور و شجاع ایران اسلامی؛ نیروی دریایی قهرمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک فروند شمپاد (شناور مدیریت پذیر از راه دور) ارتش تروریستی امریکا که قصد ورود به منطقه حفاظت شده تنگه هرمز را داشت مورد حمله قرار داد.
با تفضل و عنایت خداوند قادر و منتقم، هرگونه حرکت مذبوحانه دشمن زیر نظر دلاور مردان و جان برکف نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرارداشته و با قاطعیت مورد حمله قرار خواهد گرفت.
تنگه هرمز،این آبراه راهبردی، تحت مدیریت ج.ا.ا قرار داشته و با هر حرکت از سوی دشمن کودک کش برخورد قاطع خواهد شد.
امریکای متجاوز باید بداند راهی جز ترک منطقه و دست کشیدن از شرارت ندارد.
و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم