صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۸ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۸۶۸۷
Publish Date: ۵۵ : ۲۲ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۵
فرماندار مهران گفت: در پی عملیات ضابطان قضایی برای دستگیری دو متهم سابقه‌دار و مسلح در شهرک اسلامیه این شهرستان، یکی از متهمان پس از دستگیری با انفجار نارنجک همراه خود کشته شد و دو ضابط قضایی نیز زخمی شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: فرماندار مهران گفت: در پی عملیات ضابطان قضایی برای دستگیری دو متهم سابقه‌دار و مسلح در شهرک اسلامیه این شهرستان، یکی از متهمان پس از دستگیری با انفجار نارنجک همراه خود کشته شد و دو ضابط قضایی نیز زخمی شدند.
 
حیدر نعمتی شامگاه چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این حادثه صبح امروز و پس از مراجعه ضابطان قضایی به محل سکونت دو متهم سابقه‌دار و مسلح در شهرک اسلامیه مهران روی داد.
 
وی افزود: یکی از متهمان هنگام مراجعه ضابطان قضایی از محل گریخت، اما متهم دیگر دستگیر شد.
 
فرماندار مهران ادامه داد: متهم دستگیر شده هنگام انتقال به خودرو، نارنجکی را که همراه داشت منفجر کرد.
 
نعمتی گفت: در پی انفجار این نارنجک، متهم کشته شد و هر دو ضابط قضایی حاضر در عملیات زخمی شدند.
 
وی بیان کرد: تلاش برای دستگیری متهم فراری ادامه دارد و امنیت و آرامش در شهرک اسلامیه برقرار است.
 
بر پایه این گزارش، دستگیری این دو متهم سابقه‌دار و مسلح از خواسته‌ها و مطالبات اهالی شهرک اسلامیه مهران بود.