صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۸۸۷۴
Publish Date: ۵۸ : ۱۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۵
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های چالوس، هراز و فشم خبر داد و گفت: محور چالوس امروز، ۲۰ شهریورماه از ساعت ۱۶ از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود و محدودیت‌های مقطعی نیز در محور‌های هراز و فشم اعمال خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس، هراز و فشم خبر داد و گفت: محور چالوس امروز، 20 شهریورماه از ساعت ۱۶ از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود و محدودیت‌های مقطعی نیز در محورهای هراز و فشم اعمال خواهد شد.
 
سردار احمد کرمی‌اسد، درباره محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد و احتمال تشدید بار ترافیکی در محورهای شمالی، تمهیدات ویژه‌ای برای مدیریت عبور و مرور در جاده‌های چالوس، هراز و فشم در نظر گرفته شده است.
 
محدودیت‌های محور چالوس
 
وی درباره محور چالوس گفت: از ساعت ۱۴ امروز ۲۰ شهریورماه، تردد خودروها از ابتدای آزادراه تهران ـ شمال به مقصد چالوس (جنوب به شمال) ممنوع خواهد شد.
 
سردار کرمی‌اسد افزود: از ساعت ۱۵، مسیر از ابتدای پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس، به‌طور کامل مسدود می‌شود و از ساعت ۱۶ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران(شمال به جنوب) به صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.
 
رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت و پس از آن، هر دو مسیر به صورت دوطرفه می‌شود.
 
محدودیت‌های جاده هراز
 
سردار کرمی‌اسد درباره محور هراز نیز گفت: از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ امروز ۲۰ شهریورماه تردد تمامی کامیون‌ها و کامیونت‌ها در این محور ممنوع است و خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از این ممنوعیت مستثنی هستند.
 
وی افزود: در صورت افزایش بار ترافیکی و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، در محور هراز نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.
 
محدودیت تردد در محور فشم
 
رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین درباره محور فشم اظهار کرد: از ساعت ۱۷ تا ۲۰ امروز ۲۰ شهریورماه تردد خودروها از انتهای محور در محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به صورت یک‌طرفه و در جهت خروجی فشم مدیریت خواهد شد.
 
سردار کرمی‌اسد درباره محدودیت‌های روز شنبه ۲۱ شهریورماه گفت: در محور چالوس، در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، محدودیت مقطعی یک‌طرفه در مسیر رفت یا برگشت اعمال خواهد شد.
 
وی ادامه داد: در محور هراز نیز در صورت تشدید بار ترافیکی، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد.
 
رئیس پلیس راه راهور فراجا از مسافران خواست پیش از آغاز سف پایان هفته، از آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی مطلع شوند و با مدیریت زمان سفر، از بروز مشکلات و تأخیرهای احتمالی جلوگیری کنند.