صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۸۹۶۰
Publish Date: ۰۹ : ۰۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۵
وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی:
وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت: ایران پیش از اجرای حمله‌ای که در ماه ژوئیه به کشته شدن سه نظامی آمریکایی منجر شد، از طرف‌های چینی تصاویر ماهواره‌ای با وضوح بالا از پایگاه موفق‌السلطی در اردن دریافت کرده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت: ایران پیش از اجرای حمله‌ای که در ماه ژوئیه به کشته شدن سه نظامی آمریکایی منجر شد، از طرف‌های چینی تصاویر ماهواره‌ای با وضوح بالا از پایگاه موفق‌السلطی در اردن دریافت کرده بود.

به گزارش انتخاب، در ادامه این مطلب آمده: حمله به این پایگاه پس از ماه‌ها هشدار مقام‌های ارشد دولت ترامپ به همتایان چینی آنها انجام شد؛ مقام‌های آمریکایی گفته بودند شرکت‌های چینی تصاویر ماهواره‌ای را در اختیار ایران قرار می‌دهند که ممکن است برای هدف قرار دادن نیروها و دارایی‌های آمریکا در منطقه استفاده شود.

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای را با حمله به پایگاه موفق‌السلطی در اردن مرتبط دانسته است.

مقام‌های آمریکایی موضوع تصاویر مرتبط با حمله ۱۷ ژوئیه را با همتایان چینی خود مطرح کردند و مقام‌های چینی خواستار ارائه شواهد و مدارک شدند.

چین بارها نگرانی‌های واشنگتن را رد کرده و از پذیرش نقش هرگونه شرکت چینی در چنین فعالیت‌هایی خودداری کرده است.

ترامپ به تیم خود گفته است حفظ روابط خوب با چین و به‌ویژه شی جین‌پینگ، اولویت بسیار بالایی برای او دارد.

مقام‌های ارشد آمریکایی تلاش کرده‌اند از رویارویی علنی با پکن اجتناب کنند.

ایران در روزهای اخیر موشک‌های بالستیک به سمت یک ناو هواپیمابر آمریکایی و چند کشتی جنگی دیگر شلیک کرده است.

برخی از حملات ایران می‌توانست پیامدهای فاجعه‌باری داشته باشد.

توانایی ایران برای هدف قرار دادن کشتی‌های در حال حرکت بهبود یافته است.

توانایی ایران برای شناسایی و تعیین اهداف در طول تابستان افزایش یافته است. فناوری و تصاویر ماهواره‌ای از جمله حوزه‌هایی هستند که واشنگتن می‌تواند برای مختل کردن آنها از طریق تحریم‌ها و فشار بر پکن تلاش کند.

مقام‌های آمریکایی نسبت به احتمال کمک چین به ایران برای هدف قرار دادن دارایی‌های دریایی آمریکا نگران هستند.

دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر قانون‌گذاران عضو کمیته‌های اطلاعاتی را در جریان حمایت‌های روسیه و چین از ایران قرار داده است.