صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۹۲۱۶
Publish Date: ۰۱ : ۱۶ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس جمهور مصر در دیدار با همتای ایرانی خود بر حمایت کشورش از تلاش‌های مربوط به احیای ثبات در منطقه و ضرورت توقف تنش‌ها تأکید کرد.

به نقل از پایگاه «القاهرة الإخباریة»، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر امروز با «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری ایران در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو گروه بریکس در هند دیدار کرد.

بر اساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری مصر، السیسی در این دیدار بر موضع ثابت و قاطع قاهره در حمایت از تلاش‌های مربوط به احیای ثبات در منطقه تأکید کرد و گفت: مصر امیدوار است که ایران تا جایی که ممکن است همه تلاش‌های خود را برای توقف تنش‌ها و دستیابی به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز، فراگیر و پایدار بحران بکار گیرد تا حاکمیت کشورهای منطقه و منابع ملت‌های آن حفظ شود.

السیسی همچنین بر ضرورت توقف هر گونه حمله علیه کشورهای عربی با هدف حفظ اصول حسن همجواری و تقویت پیوندهای تاریخی و فرهنگی ملت‌های منطقه تأکید کرد.

هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو گروه بریکس روز شنبه در دهلی‌نو پایتخت هند برگزار شد.