صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۹۲۶۳
Publish Date: ۴۲ : ۲۳ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۵
وزیر خارجه عمان اعلام کرد: در راستای دستیابی به اجماع، نشست منطقه‌ای که قرار بود فردا در صلاله برگزار شود، به تعویق افتاده است. ما همچنان به تقویت گفت‌وگوهایی متعهد هستیم که به ثبات و همکاری پایدار در منطقه ما کمک کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
«بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان در بیانیه‌ای رسمی، از تغییر در برنامه‌ریزی نشست منطقه‌ای که قرار بود فردا در خصوص تنگه هرمز برگزار شود، خبر داد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ وزیر خارجه عمان اعلام کرد: در راستای دستیابی به اجماع، نشست منطقه‌ای که قرار بود فردا در صلاله برگزار شود، به تعویق افتاده است. ما همچنان به تقویت گفت‌وگوهایی متعهد هستیم که به ثبات و همکاری پایدار در منطقه ما کمک کند.
 
«محمد علی بک» مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه نیز درباره دلیل تعویق نشست ایران با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس؛ گفت: بنا به درخواست برخی کشورهای منطقه و تصمیم مشترک عمان و ایران، نشست وزرای امور خارجه کشورهای ساحلی خلیج فارس که برای روز دوشنبه برنامه‌ریزی شده بود، به تاریخی دیگر موکول گردید.
 
مدیر کل خلیج فارس وزارت امور خارجه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در رایزنی نزدیک با عمان، درباره زمان مناسب برای برگزاری این نشست هماهنگی‌های لازم را انجام خواهد داد.
 
علی هاشم، خبرنگار الجزیره در این باره نوشت: نشست عمان به درخواست عربستان سعودی و در پی حملات به خطوط لوله به تعویق افتاد.