صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۹۳۵۱
Publish Date: ۱۲ : ۱۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۵
رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

گروسی تأکید کرد: اگر فعالیت‌های آژانس در تهران از سر گرفته شود، نگرانی‌های ایرانیان را مدنظر قرار می‌دهیم.

به گزارش انتخاب، رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند. 

وی افزود: به ایران می‌گویم که هنگام ازسرگیری فعالیت‌هایمان در آنجا، نگرانی‌های امنیتی آن‌ها را مد نظر قرار خواهیم داد. ما درک می‌کنیم که به دلیل تداوم درگیری‌ها در منطقه خاورمیانه، اوضاع دشوار است.

وی اضافه کرد: به ایران می‌گویم که ما تنها در صورتی به اعتماد و ثبات دست خواهیم یافت که دوباره با هم همکاری کنیم.