صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۹۳۵۵
Publish Date: ۲۵ : ۱۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۵
سخنگوی وزارت امور خارجه چین درباره وضعیت خاورمیانه، بار دیگر تاکید کرد که افزایش بی‌ثباتی در منطقه، به نفع هیچ طرفی نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سخنگوی وزارت امور خارجه چین درباره وضعیت خاورمیانه، بار دیگر تاکید کرد که افزایش بی‌ثباتی در منطقه، به نفع هیچ طرفی نیست.

گوئو جیاکان در نشست خبری امروز (دوشنبه) دستگاه دیپلماسی چین، اظهار داشت: پکن عمیقا نسبت به وخامت اوضاع در یمن و دریای سرخ که منجر به تلفات غیرنظامیان و آسیب به زیرساخت‌های کلیدی و انرژی شده، نگران است.

وی با تاکید بر اینکه حمله به مراکز غیرنظامی مرتبط با معیشت مردم به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، خواستار خویشتنداری طرف‌های درگیر و حل اختلافات از مسیر گفت‌وگوهای سیاسی و دیپلماتیک شد

این دیپلمات چینی با بیان اینکه افزایش بی‌ثباتی در منطقه به نفع هیچ طرفی نیست، بیان کرد که حاکمیت و امنیت همه کشورها باید محترم شمرده شود و اختلافات باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل و فصل شود.

گوئو جیاکان تاکید کرد که چین ضمن دعوت همه طرف‌های مرتبط به خویشتنداری، خواستار کاهش تنش‌ها از مسیر گفتگو و تبادل‌نظر و همچنین تلاش برای تنش‌زدایی فوری در منطقه شد.