صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ مهر ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۴۱۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۵
رئیس‌جمهوری چین در دیدار با همتای آمریکای خود، تاکید داشت که پکن از بازگشت تهران و واشنگتن به توافق اسلام‌آباد استقبال و حمایت می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس‌جمهوری چین در دیدار با همتای آمریکای خود، تاکید داشت که پکن از بازگشت تهران و واشنگتن به توافق اسلام‌آباد استقبال و حمایت می‌کند.

وانگ یی وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با خبرنگاران درباره دیدار شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ، اظهار داشت که شی در این دیدار از بازگشت تهران و واشنگتن به «تفاهم اسلام‌آباد»، ازسرگیری هرچه سریع‌تر گفت‌وگوها و مذاکرات و تلاش برای دستیابی به توافقی جامع از جمله درباره موضوع هسته‌ای حمایت می‌کند.

وی درباره تحولات خلیج فارس و خاورمیانه، افزود: چین بر احترام به حاکمیت و امنیت همه کشورها تاکید دارد و از طرف‌ها می‌خواهد گزینه صلح را انتخاب کنند.

وانگ یی همچنین با اشاره به روابط اقتصادی میان دو کشور، تاکید داشت که چین و آمریکا به‌عنوان دو اقتصاد بزرگ جهان، منافع درهم‌تنیده‌ای دارند و همکاری متقابل به نفع هر دو طرف است.

به گفته وی، این توافق‌ها به تثبیت روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا و تقویت اعتماد بازار کمک کرده است.

وزیر امور خارجه چین از سیاسی شدن مسائل اقتصادی، محدودیت‌های اعمال‌شده بر شرکت‌های چینی و ایجاد موانع برای دسترسی به بازار آمریکا انتقاد کرد و اظهار داشت که جداسازی اقتصادی و قطع زنجیره‌های تامین با منافع هیچ‌یک از طرفین سازگار نیست.

وزیر امور خارجه چین همچنین درباره هوش مصنوعی، اظهار داشت که توسعه سالم، ایمن و منظم هوش مصنوعی با آینده بشریت ارتباط دارد و نیازمند همکاری چین و آمریکا است.

به گفته وانگ یی، طرفین توافق کردند که از سازوکار مشورتی میان چین و آمریکا برای پیامدها و منافع هوش مصنوعی، استفاده و برای جلوگیری از سوی استفاده از این فناوری، همکاری کنند.