صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۰ مهر ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۴۱۸۱۹
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۰۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۵
یک نظرسنجی جدید آسوشیتدپرس-مرکز تحقیقات امور عمومی NORC نشان می‌دهد بخش گسترده‌ای از آمریکایی‌ها از نحوه مدیریت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در قبال ایران و جنگ ناراضی هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک نظرسنجی جدید آسوشیتدپرس-مرکز تحقیقات امور عمومی NORC نشان می‌دهد بخش گسترده‌ای از آمریکایی‌ها از نحوه مدیریت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در قبال ایران و جنگ ناراضی هستند.
 
به گزارش «انتخاب»؛ بر اساس این نظرسنجی، ۷۱ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ در قبال ایران ابراز نارضایتی کرده‌اند و ۶۹ درصد گفته‌اند جنگ ارزش جنگیدن نداشته است.
 
این نتایج در حالی منتشر شده که جنگ ایران همچنان یکی از موضوعات مهم سیاست خارجی در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای است و پیامدهای اقتصادی آن نیز بر رأی‌دهندگان تأثیر گذاشته است.
 
۶۵ درصد بزرگسالان آمریکایی سیاست‌های ترامپ را عامل افزایش بیش از حد معمول قیمت‌ها دانسته‌اند.
 
انتخابات میان‌دوره‌ای همچنین می‌تواند بر توانایی ترامپ برای ادامه جنگ با همین شرایط تأثیر بگذارد. کنگره تاکنون چندین تلاش برای محدود کردن اختیارات جنگی رئیس‌جمهور در قبال ایران داشته است؛ از جمله قطعنامه‌ای که مجلس نمایندگان در ژوئن تصویب کرد و طرحی در سنا که در سپتامبر با اختلافی اندک شکست خورد.
 
تغییر کنترل هر یک از دو مجلس کنگره می‌تواند به نظارت بیشتر بر جنگ، از جمله رأی‌گیری‌های بیشتر درباره مجوز استفاده از نیروی نظامی و تأمین بودجه، منجر شود.