صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۸ مهر ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۴۲۹۰۶
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۱ - ۱۸ مهر ۱۴۰۵
علیرضا بیرانوند پس از اتفاقات بازی برابر استقلال در هفته هشتم، روز گذشته در اردوی تیم تراکتور حاضر شد اما مدیران این تیم او را از ورود به اردوی تراکتور منع کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: علیرضا بیرانوند پس از اتفاقات بازی برابر استقلال در هفته هشتم، روز گذشته در اردوی تیم تراکتور حاضر شد اما مدیران این تیم او را از ورود به اردوی تراکتور منع کردند.

علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم تراکتور پس از اتفاقات دیدار برابر استقلال، روز گذشته در هتل محل اقامت تیم تراکتور حاضر شد تا با این تیم برای دیدار برابر الشمال در لیگ نخبگان ابتدا عازم عراق شود اما مدیران این تیم اجازه حضور در اردو را به او ندادند و در ادامه هم بدون او به عراق سفر کردند تا بیرانوند بازی برابر الشمال قطر را از دست بدهد.

تیم تراکتور برای دیدار برابر الشمال قطر در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا ابتدا راهی نجف عراق خواهد شد و پس از آن به عمان سفر می‌کند.