صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ آبان ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۴۵۰۲۱
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۵
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با تشریح طرح‌های اجراشده در دولت چهاردهم برای مدیریت مصرف سوخت، از کاهش محسوس رشد مصرف بنزین و توقف واردات گازوئیل خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خبرگزاری دانشجو: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با تشریح طرح‌های اجراشده در دولت چهاردهم برای مدیریت مصرف سوخت، از کاهش محسوس رشد مصرف بنزین و توقف واردات گازوئیل خبر داد.

ویس‌کرمی با اشاره به طرح‌های اجراشده از سال گذشته گفت: «طرح‌هایی که در دولت چهاردهم اجرا شد، از سال گذشته با مصوبه دوم آذر ماه بود که در آن زمان توضیح دادم چقدر کاهش سهمیه و کاهش مصرف داشتیم. بعد تعدیل سهمیه‌ها را داشتیم، طرح شهریور ماه را داشتیم و طرح شناسه‌دار کردن را داریم. طرح انتقال سهمیه از کارت سوختی به کارت بانکی نیز قانون است و همه باید آن را انجام دهیم و ما هم به دنبال آن هستیم. در بخشی که به ما مربوط می‌شود و وزارت اقتصاد است، این کار‌ها را انجام می‌دهیم.»

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر مدیریت مصرف بنزین اظهار کرد: «امسال اگر اعداد را در نظر بگیرم، رشد مصرف بنزین ما تقریباً صفر بوده است. در سال‌های قبل رشد مصرف بنزین حدود ۷ درصد بود؛ یعنی اگر ۱۴۰۳ را با ۱۴۰۲ مقایسه می‌کردید، شیب ۶ تا ۷ درصدی رشد مصرف بنزین داشتیم. اما امسال تا این لحظه این شیب را نداریم و تقریباً عدد ثابتی است. پس مدیریت مصرف اتفاق افتاده است.»

وی افزود: «اگر همه مجموعه‌ها دست به دست هم دهند و مدیریت مصرف را ویژه ببینیم و مردم هم که همیشه همراه بوده‌اند، می‌توانیم از واردات جلوگیری کنیم. در شهریور ماه عدد مصرف ۱۴۴ میلیون لیتر در روز بود؛ در ۱۶ روز اول هر روز ۱۴۴ میلیون لیتر. آیا تولید ما می‌تواند به ۱۴۴ میلیون لیتر برسد؟ طبیعتاً نمی‌توانیم. بقیه را باید از شرایط سخت و با ارز تهیه کنیم یا واردات انجام دهیم. بله، با مدیریت مصرف می‌توانیم جلوی واردات را بگیریم و حتماً هم اتفاق خواهد افتاد.»