صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آبان ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۴۶۵۴۴
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۰۸ - ۱۴ آبان ۱۴۰۵
حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا گفت که کنگره جدید این کشور باید تلاش کند تا رئیس جمهور ایالات متحده به جنگ علیه ایران پایان دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا گفت که کنگره جدید این کشور باید تلاش کند تا رئیس جمهور ایالات متحده به جنگ علیه ایران پایان دهد.

جفریز که از نامزدهای اصلی ریاست آینده مجلس نمایندگان آمریکاست، در واکنش به پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای این کشور، چهارشنبه در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان اظهار کرد: شب بزرگی برای آمریکا و رد آشکار افراط‌گرایی «آمریکا را دوباره عظمت ببخشیم» بود.

این نماینده ایالت نیویورک افزود: ما طی دو سال گذشته و در طول کارزار انتخاباتی امسال آشکارا به آمریکایی ها نشان دادیم که دموکرات‌ها مقرون به صرفه مبارزه می‌کنند. ما قبول داریم که هزینه‌های زندگی بسیار بالاست.

جفریز تاکید کرد: پیام آشکاری که مردم آمریکا فرستادند این است که آنها کنگره‌ای می‌خواهند که برای مقرون به صرفه کردن زندگی شهروندان آمریکایی تلاش می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که دموکرات‌ها در روز اول فعالیت خود با چه مسائلی مواجه خواهند شد؟، گفت: اولین کاری که، حتی باید قبل از آغاز به کار کنگره جدید در ماه ژانویه، باید انجام شود این است که رئیس جمهور و دولتش باید این جنگ خودخواسته، پرهزینه و بی‌محابا علیه ایران را پایان دهند.

رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان همچنین روز چهارشنبه در کنفرانسی خبری به دموکرات‌ها به خاطر یک «شب عالی» و موفقیت‌آمیز تبریک گفت و خاطرنشان کرد که تغییر وضعیت کرسی‌ها در ایالت‌های کلیدی، نه تنها یک «موج آبی» بلکه یک «سونامی آمریکایی» بوده است.

وی افزود که با شمارش نهایی آرا، حزب دموکرات دست‌کم ۲۵۵ کرسی را به دست خواهد آورد؛ رقمی که به گفته او، «اکثریتی تاریخی در قرن بیست‌ و یکم» محسوب می‌شود.

جفریز اظهار کرد: مردم آمریکا اقتصاد را به افراط‌گرایی، امید را به نفرت، و عقل سلیم را به فساد، هرج‌ومرج و بی‌رحمی ترجیح دادند.

انتظار می‌رود حکیم جفریز به عنوان نخستین رئیس سیاه‌پوست مجلس نمایندگان انتخاب شود.