صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ آبان ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۴۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۵
مارکو روبیو در حال تشدید کنترل خود بر وزارت خارجه آمریکاست و به مقام‌های ارشد این وزارتخانه درباره رفتارهای غیراخلاقی، سیاست‌گذاری بدون مجوز و تعارض منافع هشدار داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رویترز نوشت: مارکو روبیو در حال تشدید کنترل خود بر وزارت خارجه آمریکاست و به مقام‌های ارشد این وزارتخانه درباره رفتارهای غیراخلاقی، سیاست‌گذاری بدون مجوز و تعارض منافع هشدار داده است.

به گزارش انتخاب، روبیو اکنون الزام کرده است که تصمیم‌های مهم و سفرهای سیاسی، پیش از انجام، به تأیید دفتر او یا کریستوفر لاندو، معاون وزیر خارجه آمریکا، برسند.

این سخت‌گیری‌ها پس از کناره‌گیری چند چهره برجسته از وزارت خارجه صورت می‌گیرد؛ آن هم در شرایطی که جمهوری‌خواهان پس از شکست در انتخابات میان‌دوره‌ای، نگاه خود را به انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ دوخته‌اند.