پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر، اسماعیل احمدی مقدم صبح چهارشنبه در مراسم صبحگاه مشترک نیروی انتظامی استان خوزستان با اشاره به رشادتهای مردم استان، اظهار کرد: خوزستان کربلای ایران است و حال و هوای معنوی این استان قابل توصیف نیست.
وی با بیان اینکه خوزستان مکانی است که دندان طمع دشمنان در آن کشیده شد، افزود: این استان هزاران شهید و جانباز در راه وطن تقدیم کرده و براین اساس در مقابل ایثارگری های مردم این استان باید سر تعظیم فرود آوریم.
احمدی مقدم با اشاره به هوشیاری ملت ایران در برابر فشار دشمنان گفت: ولایتمداری و حمایت همه جانبه ملت یکی از عواملی است که امروز باعث تقویت ارکان نظام و ناکامی دشمنان انقلاب و نظام شده است.
وی با تاکید بر اینکه استقلال به معنای شرایطی است که سرنوشت یک کشور توسط خود ملت تعیین شود، افزود: استقلال حقیقی زمانی دست یافتنی است که اهداف و آرمانها تحت هیچگونه فشاری از بین نرود.
فرمانده انتظامی کشور تصریح کرد: امروز ایران با مقاومت در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در حال مقابله با ابرقدرت ها و دشمنان قسم خورده ای است که از گذشته تا کنون در حال مبارزه با کشور ما بوده و هستند و ما برای رسیدن به استقلال امروز خود، بهای آن را پرداخت کرده ایم.
وی با تاکید براینکه دشمن قصد به زانو در آوردن ملت ایران را دارد، گفت: این در حالی است که ملت بزرگ ايران اسلامی در 22 بهمن امسال بار ديگر هوشياری، بيداری و بصيرت خود را به نمايش گذاشتند و با رهبر انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران، تجديد پيمان كردند.
احمدی مقدم با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی ایران الگوی بسیاری از کشورهای جهان شده است، اظهار کرد: مردم متوجه هستند كه نبايد خواست دشمن را اجابت كنند و برآورد حضور مردم در 22 بهمن سال جاری تبلور آشكاری از بصيرت ملت است.
فرمانده انتظامی کشور در بخش دیگر سخنان خود امنيت را زيربنا و بستر اصلی حيات جامعه و شرط اول سرمايه گذاری و توسعه خواند و گفت: امروز نيروهای نظامی و انتظامی ايران اسلامی با بهره گيری از قدرت، ايمان و فرماندهی كل قوا مقام معظم رهبری در بهترين شرايط قرار دارند.
وی تصریح کرد: سال 91 امنترین سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده و در حال حاضر در تمام نقاط کشور امنیت مطلوبی برای فعالیت و سرمایه گذاری وجود دارد.
احمدی مقدم همچنین به امنیت مرزهای کشور اشاره کرد و گفت: در این بخش به منظور کاهش کاهش ورود مشروبات الکلی، سلاح و کالاهای قاچاق فعالیتهای خوبی صورت گرفته است.
وی به کاهش ناآرامی ها در کشور اشاره کرد و گفت: اشراف اطلاعاتی مطلوبی در کشور حاصل شده و حتی در صورتی که دشمنان قصد غافلگیری کشور را داشته باشند، در زمان کوتاهی توطئه ها ناکام می شود.