arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۲۴۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۱ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۷

دختر ۱۹ ساله ایزدی که از بیم داعش به آلمان پناه برده بود، با برده دار خود مواجه شد / او ناچار عراق به بازگشت

پس از آنکه داعش در سال ۲۰۱۴ میلادی مرتکب نسل کشی ایزدیان شمال عراق شد، 'اشوق حاجی حمید' و خانواده اش سال بعد به آلمان پناهنده شدند. این گروه تروریستی در جریان حمله به این کشور ده‌ها زن و کودک را به اسارت گرفت و آنان را به بردگی فروخت. اشوق که می‌خواست گذشته خود را در آلمان به فراموشی سپارد، با بهت و حیرت شکنجه گری را که ۱۰ هفته او را به بردگی گرفته بود، مواجه شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رادیو آلمان خبر داد که یک دختر ۱۹ ساله ایزدی که از دست داعش به آلمان پناه برده بود با برده دار خود مواجه و ناچار به بازگشت به عراق شد.

تارنمای رادیو آلمان دیروز (۲۶ مرداد) نوشت که پس از آنکه داعش در سال ۲۰۱۴ میلادی مرتکب نسل کشی ایزدیان شمال عراق شد، 'اشوق حاجی حمید' و خانواده اش سال بعد به آلمان پناهنده شدند. این گروه تروریستی در جریان حمله به این کشور ده‌ها زن و کودک را به اسارت گرفت و آنان را به بردگی فروخت.

اشوق که می‌خواست گذشته خود را در آلمان به فراموشی سپارد، با بهت و حیرت شکنجه گری را که ۱۰ هفته او را به بردگی گرفته بود، مواجه شد.
به گفته اشوق، وی دو بار با این مرد روبه رو شد؛ ابتدا در سال ۲۰۱۶ پی برد که این داعشی او را تعقیب می‌کند و بار دوم این عضو پیشین داعش به او گفت که همه چیز را در موردش می‌داند.
به نوشته رادیو آلمان، داعش در سال ۲۰۱۴ حمله‌ای برق آسا به سوریه و عراق انجام داد و بخش‌های زیادی از این دو کشور را به تصرف خود درآورد که از جمله آن‌ها کوه سنجار (موطن ایزدیان) در شمال عراق بود. در جریان این حمله ۵ هزار نفر کشته و بیش از ۱۰ هزار ایزدی دیگر به اسارت گرفته شدند که بسیاری از آنان کودک بودند. سازمان ملل این رخداد را نسل کشی خوانده است.
داعش صد‌ها تن از زنان و دختران را پس از این حمله به اسارت گرفت و تصاویر و اطلاعات شخصی آنان و خریداران آنان را ثبت و ضبط کرد تا مانع از فرار آنان شود. گرچه ده‌ها زن توانستند فرار کنند، ولی صد‌ها تن دیگر مفقود هستند.
این زن ایزدی به رادیو آلمان گفت که پلیس را از این وقایع مطلع ساخته است، ولی محال است که با وجود حضور این شکنجه گر در آلمان احساس امنیت نماید. به گفته وی، پس از آنکه وی دومین مواجهه با این داعشی را به پلیس گزارش داد و آن‌ها تنها یک شماره تلفن در اختیار وی قرار دادند، تصمیم به بازگشت به عراق گرفت.
اشوق گفت: اگر ندیده بودمش در آلمان می‌ماندم. می‌خواستم با پایان تحصیلاتم مدرکی دریافت کنم و زندگی آبرومندی تشکیل دهم.
به گفته مقام‌های پلیس آلمان، اطلاعاتی که اشوق در مورد این فرد داعشی در اختیار آنان قرار داده به اندازه کافی دقیق نبود و نتوانستند فردی را با این مشخصات پیدا کنند.

نظرات بینندگان