arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۵۶۱۴
تعداد نظرات: ۱۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۰۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۱

واکنش‌ تند نمایندگان مجلس به سخنان احمدی نژاد و انتقاد شدید از "گفت و گوی فرمایشی با تلویزیون"

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رخی سخنان سه شنبه شب رئیس‌جمهور در جریان گفتگوی زنده تلویزیونی، واکنش انتقادی تعدادی از نمایندگان مجلس را به دنبال داشته است تا جایی که به اعتقاد بعضی از این نمایندگان، سخنان احمدی نژاد شیرینی موفقیت در برگزاری اجلاس غیر متعهدها را به کام همه تلخ کرد.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ حسین سبحانی نیا، عضو هیات رئیسه مجلس نهم،  در گفت‌و گو با خانه ملت، اظهارات رئیس جمهوری در رسانه ملی را ناامید‌کننده خواند و گفت: برداشتی جز فرافکنی از سخنان رئیس‌جمهور نداشتم.


نماینده نیشابور و فیروزه درمجلس شورای اسلامی، افزود: توقع این بود که بعد از اجلاس موفقی که به استناد اظهارات خود رئیس جمهوری با حضور بیش از 120 کشور و شخصیت‌های مهم تشکیل شد و تصویری از اتحاد و همدلی داخلی به رخ جهان کشیده شد، وی حرف‌های نیش‌دار و کنایه‌دار به سایر مسئولان نزند.


وی، ادامه داد: رئیس جمهوری مرتبا عنوان می‌کرد که بودجه این گونه تنظیم شده است یا مجلس در هدفمندی و پرداخت یارانه‌ها مخالف دولت عمل کرده است.


سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس نهم، با بیان اینکه اظهارات رئیس جمهوری زمینه بحث ایجاد کرد، گفت: احساس شد که رئیس دولت سعی دارد مجلس را در مقابل خود قرار دهد.
سبحانی نیا با بیان اینکه اظهارات رئیس جمهوری در این موقعیت، تناقض با صبحت‌های گذشته وی بود، گفت: طبعا انتظار و توقع این بود که در گزارشی از موفقیت اجلاس تهران بگویند و از تعامل و همکاری قوا که می‌تواند دستاوردهای بیشتری برای نظام داشته باشد صحبت کند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، با بیان اینکه رئیس جمهوری می‌توانست خیلی بهتر از اینها در رسانه ملی ظاهر شود تا توقع ملت را برآورده کند، گفت: رئیس‌جمهور نتوانست تصویری از وحدت و موفقیت دیپلماتیک در عرصه بین‌المللی به تصویر بکشد و شیرینی اجلاس موفق تهران را برای کشور تلخ کرد.

وی، با یادآوری نحوه سوال مجری از احمدی نژاد، با تاکید بر اینکه توقع این بود که از رئیس جمهوری در این مصاحبه درباره معضلات مردم سوال شود، گفت: در مصاحبه با رئیس جمهوری باید به نظرات مردم توجه شود و مطالبه عمومی، خواست مردم و مسائل اساسی مردم پرسیده شود.
عضو هیات رئیسه مجلس نهم، توضیح داد: در مصاحبه دیشب کمتر به این نکات پرداخته شد و مصاحبه بر اساس برنامه تنظیم شده انجام گرفت و خط خود را دنبال کرد.

رئیس‌جمهور به جای فرافکنی، اشتباهات خود را بپذیرد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس هم با انتقاد از سخنان رئیس‌جمهوری، گفت: صحبت‌های رئیس‌جمهوری نشانگر نوعی جبهه‌بندی، خط‌ کشی، فرافکنی و فرار رو به جلو است، رئیس‌جمهور به جای پذیرفتن اشتباهات، در تلاش است تا اشکالات را به گردن دیگران بیندازد.

سیدحسین نقوی حسینی در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، درباره اظهارات رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه رئیس‌جمهور هر جا قانونی را خلاف تشخیص داد به نمایندگی از ملت می‌تواند امضا نکند، افزود: طبق قانون اساسی دولت مسئول اجرای قانون است در این زمینه رئیس‌جمهور دو نوع امضا را در اختیارات خود دارد، یکی در زمینه تصمیمات رئیس‌جمهور برای دولت یا نهادهای زیرمجموعه دولت است که تشخیص خلاف قانون اساسی بودن آن در اختیار دولت است.
نماینده ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، ‌ادامه داد: در ابلاغ مصوبات مجلس به دستگاه‌های اجرایی، رئیس‌جمهور موظف به اجرای قانون مصوب مجلس که به تایید شورای نگهبان رسیده است، در این زمینه رئیس‌جمهور برای تطبیق مصوبات مجلس با قانون‌اساسی صاحب تشخیص نیست یعنی در مرحله‌ای که قانون به تایید شورای نگهبان رسیده رئیس‌جمهور در جایگاهی نیست که اظهارنظر کند و هر نوع خودداری از ابلاغ مصوبات جرم محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور در صحبت‌های خود از مدیریت غلط بعضی، ضعف دقت برخی یا تصمیمات نادرست عده‌ای به عنوان عامل اختلالات اقتصادی یاد کرد، یادآور شد: باید از رئیس‌جمهور پرسید منظور از خیلی‌ها چه کسانی هستند،‌ مشخص است که این‌ها درون دولت هستند، اگر این خیلی‌ها به معنی افرادی خارج از دولت است که طرح این موضوع تضعیف خود دولت است یعنی دولت در تصمیم‌گیری اجرایی ضعیف بوده بنابراین دیگران برای او تصمیم می‌گیرند.
نقوی ادامه داد: اگر هم منظور افرادی درون دولت هستند که باز هم نقد قوه مجریه است که ما هم تایید می‌کنیم تصمیمات غلط برخی‌ها در قوه مجریه باعث بروز مشکلات شده است.

وی با انتقاد از ادبیات رئیس‌جمهور تاکید کرد: بارها تاکید شده که ادبیات، گفتمان و نوع جملات و کلماتی که از تریبون عمومی و رسانه‌ای همچون صداوسیما مطرح می‌شود باید به نحوی باشد که نشاط ایجاد کرده و وحدت آفرین باشد.
نقوی تصریح کرد: وقتی رئیس‌جمهور با این ادبیات در رسانه ملی صحبت می‌کند نشانگر نوعی جبهه‌بندی، خط کشی، فرافکنی و فرار رو به جلوست به این معنی که قصد دارد به جای پذیرفتن اشتباهات، مسئولیت‌ها را به گردن دیگران بیندازد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: در شرایط سخت اقتصادی که استخوان‌های مردم زیربار تورم خرد می‌شود این نوع ادبیات از سوی رئیس‌جمهور کمکی به حل مشکلات نمی‌کند.
وی اقدام صدا وسیما در انجام مصاحبه‌های تلویزیونی با رئیس‌جمهور را منفعلانه توصیف کرد و افزود: از رسانه ملی انتظار آن است که ملی عمل کنند تا مردم حس کنند که مطالبات و حرف آنان در گفت وگو با رئیس‌جمهور مطرح می‌شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی،‌ گفت: چطور رسانه ملی همواره به دنبال پیدا کردن یک صندلی خالی در مجلس و جوسازی است اما در حوزه سوال مطالبات ملت از رئیس‌جمهور عکس‌العملی نشان نداده و منفعل عمل می‌کند.


پول دولت؛ به نام تولید به کام برج سازان
یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نیز درواکنش به این ادعای رئیس جمهوری درگفت و گوی زنده تلویزیونی‌اش مبنی بر اینکه دولت پولهای فراوانی به بخش تولید داد گفت: دولت پول‌های فراوانی به اسم تولید پرداخت کرد اما این پولها در برج سازی خرج شد.
عزت‌الله یوسفیان ملا افزود: دولت نهم و دهم تسهیلات فراوانی را به بنگاههای زودبازده اختصاص داد اما این پولها سر از تولید درنیاورد که این نشان از ضعف دولت دارد.

نماینده آمل و لاریجان درمجلس شورای اسلامی با بیان این که مشکلات اقتصادی قابل کتمان نیست اظهارداشت: ما مسولین فقط زمانی که به تریبون رسیدیم باید از ملت عذرخواهی کنیم وهیچ حرف دیگری نزنیم.
وی با بیان اینکه مردم مشکلات اقتصادی را به صورت علنی لمس می‌کنند گفت: یک شبه ارزش پول ملی را 50 درصد کاهش دادند و کمر پول ملی شکست ودیگر کسی به پول ملی اعتماد ندارد و به چشم یک کاغذ رنگی به آن نگاه می‌کنند.
یوسفیان ملا افزود: با کاهش ارزش پول ملی دیگر احدی تمایل به فروش اموالش ندارد و فکر می‌کند اگر اموالش را به ریال تبدیل کند با کاهش ارزش ریالی مواجه می‌شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: گرانی و احتکار وسایر مشکلات اقتصادی را می‌توان توجیه کرد وباپول ملی قوی پاسخ مشکلات اقتصادی را داد اما زمانی که پول ملی یک شبه ارزشش 50 درصد افت می‌کند هیچ حرفی قابل دفاع نیست ودیگر نمی‌توان انتظار کاهش قیمت کالاها و دلار را داشت.

آقای رئیس جمهور؛ فساد3هزار میلیاردتومانی در دولت پاک شما رقم خورد
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نهم، با بیان اینکه دولت نباید از زیر بار انتقادها شانه خالی کند، افزود: عنوان پاک‌ترین دولت را با قصه تخلف 3 هزار میلیارد تومانی چگونه باور کنیم.
روح‌الله بیگی ییلانلو با یادآوری صحبت‌های رئیس‌جمهور در رسانه ملی و اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد قوی، فعال و روبه جلو است، گفت: امروز مردم از مشکلات اقتصادی رنج می‌برند و اینکه بگوییم در جامعه مشکلی نیست، اشتباه بزرگی است.
نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، گفتن این جمله که دولت در شرایط اقتصادی کنونی مقصر نیست را‌ اشتباه خواند و افزود: دولت که در پیشرفت کشور خود را مطرح می‌کند در زمان بروز مشکلات هم باید مسئول و پاسخگو باشد.

بیگی ییلانلو با بیان اینکه امروز مردم زیر فشار کامل اقتصادی قرار دارند، تاکید کرد: دولت در عملکرد 7 سال گذشته خود نکات مثبت و منفی داشت اما امروز باید تدابیر ویژه‌ای در زمینه حل مشکلات مردم اتخاذ کند.


وی با بیان اینکه امروز مردم در تهیه احتیاجات اولیه زندگی خود در فشار هستند، یادآور شد: مردم نشان داده‌اند به خوبی می‌توانند عملکرد دولت را تجزیه و تحلیل کرده و آن را عادلانه تفسیر کنند و به تعریف و تمجیدهای رئیس‌جمهور از دولت بسنده نمی‌کنند.
نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس با تاکید بر جمله رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه "این دولت پاک‌ترین دولت در تاریخ کشور است" تصریح کرد: عنوان پاک‌ترین دولت را با قصه تخلف 3 هزار میلیارد تومان چگونه باور کنیم.
وی با تاکید بر اینکه با بروز تخلف بزرگ مالی در دولت نهم و دهم و عنوان پاک‌ترین دولت، قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را، افزود: دولت بیاید و عملکرد خود را به طور واقعی در بوته نقد قرار دهد، آنگاه چنین نظراتی را مطرح کند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نهم، با بیان اینکه اگر ولایت بر سر این کشور نبود هم‌اکنون مشکلات شدیدتری گریبان مردم و کشور را می‌گرفت، یادآور شد: مقام معظم رهبری روشنگرانه مسائل قوا را نظاره‌گر هستند و اگر درایت و ولایت ایشان نبود، تعادل و تعامل قوا امروز به هم می‌ریخت.
رئیس‌جمهور با طرح مسائل حاشیه‌ای وقت کشور را می‌گیرد
عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه رئیس‌جمهور اختیاری درباره تشخیص درست یا غلط بودن قانون ندارد، گفت: در شرایطی که حل مشکلات اقتصادی جامعه اولویت نخست کشور است رئیس‌جمهور با طرح موضوعات حاشیه‌ای وقت کشور را می‌گیرد.
غلامرضا اسدالهی صحبت‌های رئیس‌جمهور در برنامه تلویزیونی را تنش‌زا خواند و گفت: در شرایطی که رهبر معظم انقلاب همه دستگاه‌های حکومتی را به تعامل و وحدت سفارش می‌کنند رئیس‌جمهور با طرح چنین صحبت‌هایی فضا را به سمت تنش‌زایی هدایت می‌کند.

نماینده تربت جام وتایباد در مجلس شورای اسلامی، سخنان رئیس‌جمهور درباره تداوم عمر دولت را بی‌اساس خواند و ادامه داد: در قانون برای هر دوره ریاست جمهوری 4 سال در نظر گرفته شده و نهایت این است که یک فرد دو دوره بتواند در سمت ریاست‌جمهوری قرار گیرد، بعد از این مرحله دیگر امکانی وجود ندارد مگر اینکه یک دوره فاصله وجود داشته باشد، بنابراین صحبت‌های رئیس‌جمهور در این زمینه بنای منطقی و قابل قبولی ندارد.

وی با انتقاد از سخنان رئیس‌جمهور درباره هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی، یادآور شد: طبق قانون اساسی، قدرت و قوت مجلس بیشتر از رئیس جمهوری است به طوری که مجلس می‌تواند رئیس‌جمهور را کنار بگذارد اما رئیس‌جمهور نمی‌تواند برای مجلس تعیین تکلیف کند.
این نماینده مجلس نهم،‌ مرجع تطبیق مصوبات مجلس با قانون اساسی را شورای نگهبان خواند وتاکید کرد: بر این اساس وقتی قوانین مصوب مجلس به تایید شورای نگهبان برسد رئیس‌جمهور نمی‌تواند بر اساس برداشت خود آن را مغایر قانون اساسی تشخیص داده و امضا نکند.
اسدالهی با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور وظیفه‌اش فراهم کردن ساز وکار برای اجرای قانون است نه تشخیص درست یا غلط بودن قانون، تصریح کرد: رئیس‌جمهور تنها موظف است سازو کار اجرای قانون را فراهم کند یعنی چنانچه در اجرای قانونی نیاز به لایحه بود آن را به مجلس ارائه کند نه اینکه در مورد درست یا غلط بودن قانون اظهارنظر کند.
وی تاکید کرد: در این مقطع که کشور نیاز به آرامش دارد طرح چنین صحبت‌هایی از سوی رئیس قوه مجریه نه تنها ثمری نداشته بلکه باعث ایجاد تنش در کشور می‌شود.
نماینده تربت جام در مجلس نهم،‌ با بیان اینکه ما در قانون اساسی هیچ بن بستی نداریم،‌ گفت: چنانچه بین قوا مشکلی وجود داشته باشد مقام معظم رهبری مسئول تنظیم روابط بین قواست که در همین زمینه شورایی را هم تشکیل دادند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه امروز کشور به وحدت احتیاج دارد، گفت: در چنین شرایطی که حل مشکلات جامعه به ویژه مسائل اقتصادی از اولویت‌های کشور است رئیس‌جمهور با طرح چنین موضوعاتی وقت کشور را می‌گیرد.

نطق رئیس جمهور، انتخاباتی بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، نطق سه شنبه شب گذشته رئیس جمهوری را انتخاباتی دانست و گفت: از این به بعد شاهد نطق‌های انتخاباتی بیشتری از جانب رئیس جمهوری هستیم.
عباسعلی منصوری آرانی با بیان اینکه از این به بعد شاهد نطق‌های انتخاباتی بیشتری از جانب رئیس جمهوری هستیم، افزود:احمدی نژاد در مصاحبه انتخاباتی خود سعی کرد تا همه مشکلات و خلاءها را به گردن دیگر قوا اندازد و دیگران را متهم کند.
وی، با یادآوری اینکه حدود یک سال بیشتر به انتخابات ریاست جمهوری دور آینده باقی نمانده است، توضیح داد: اینکه رئیس جمهوری در اظهارات خود گفت "این دولت ادامه دارد" به معنای آن است که قرار نیست تیم احمدی نژاد از صحنه مدیریتی کشور دور بماند.


این نماینده اصولگرای مجلس نهم، با تاکید بر اینکه نطق انتخاباتی رئیس جمهموری از چشم مردم دور نماند، از صدا و سیما خواست تا در مصاحبه با رئیس جمهوری و سایر مسئولان جانب انصاف را بگیرند و به مجلس هم فرصت حضور در رسانه ملی را برای دفاع از عملکرد خود بدهد.
منصوری آرانی، با انتقاد از اینکه احمدی نژاد مجلس را به عنوانی نهادی در رأس امور قبول ندارد، گفت: ادبیات ریاست جمهوری و اتهاماتی که وی مرتبا به مجلس می‌زند ناشی از دیدگاه او درباره مجلس است؛ تا زمانی که وی مجلس را عصاره ملت نمی‌داند توهین به این نهاد از ادبیات وی خارج نخواهد شد.

این نماینده آران و بیدگل در مجلس، با تاکید براینکه تمام مشکلات کشور نتیجه تفکر رئیس جمهوری است، توضیح داد: مجلس اختیار قانونگذاری تام دارد و نباید این اختیار از سوی دولت به دخالت در امور قوه مجریه تعبیر شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، با بیان اینکه انکار مجلس به معنای انکار قانون اساسی است، تاکید کرد: تمام تلاش مجلس این است که کسی در کسوت ریاست جمهوری سعی نداشته باشد کسور را به روزگاربدی بسپارد و این نظارت‌ها نباید تعبیر به دخالت شود.

با حاشا کردن مشکلات، مشکلی حل نمی‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره فرافکنی‌های رئیس جمهور درگفت و گوی زنده تلویزیونی‌اش گفت: با حاشا کردن مشکلات، مشکلی حل نمی‌شود.
کمال الدین پیرموذن با بیان اینکه رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور مسئول مشکلات و مسایل اقتصادی ایجاد شده است اظهار داشت: رئیس جمهور باید پاسخگوی نارسایی‌ها و افزایش نقدینگی و تورم درکشورباشد.


نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین درمجلس شورای اسلامی درادامه افزود: بخشی از مشکلات به تحریم استکبار جهانی به سردمداری آمریکا برمی گردد و این قابل انکار نیست اما بخش بزرگی از مشکلات به روزمرگی، محاسبات غلط و سرانگشتی، حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور وتصمیمات دیگر دولت برمی گردد.
پیرموذن درواکنش به این ادعای رئیس جمهور که پول فراوانی به بخش تولید پرداخت شد گفت: بخشی از مشکلات ناشی از بی‌توجهی مسولین دولتی به سخنان مقام معظم رهبری است و از آنجا که امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نام‌گذاری شده است دولت باید بیش از پیش به بخش تولید توجه داشته باشد.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درادامه افزود: متاسفانه پول کشور همه جا خرج می‌شود غیر از بخش تولید و این به عدم ثبات دربرنامه‌های دولت برمی گردد.
نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین درمجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متاسفانه واحدهای تولیدی به دلیل عدم برخورداری از سیاستهای حمایتی دولت تعطیل شده و یا درحال تعطیلی‌اند.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید براین که درسال جاری باید بخش تولید را مورد ستایش قرار دهد افزود: دولت به هیچ وجه سهم تولید از یارانه‌ها را پرداخت نکرد.

مصاحبه‌های صدا و سیما با رئیس‌جمهوری جنبه فرمایشی دارد

عضو هیات رئیسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، نطق تلویزیونی احمدی نژاد را تبرئه خود و اتهام به دیگران دانست و با بیان اینکه رسانه ملی در میزبانی رئیس جمهوری نمره خوبی نیاورد، گفت: مصاحبه‌های صدا و سیما با رئیس جمهوری جنبه فرمایشی دارد.
نادر قاضی پور اظهارات رئیس جمهوری را در رسانه ملی مصداق فرافکنی و ایجاد حاشیه در فضای کشور دانست و گفت: ادبیات رئیس‌جمهور در شان ملت ایران نیست.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اظهارات رئیس‌جمهور در سخنرانی‌هایش طی 7 سال گذشته، افزود: احمدی نژاد باید بتواند شیوه درست گفت‌و گو با مردم و ملت‌های دنیا را یاد بگیرد.


این نماینده اصولگرای مجلس نهم با یادآوری این جمله احمدی نژاد که "دولت من پاک‌ترین دولت بعد از انقلاب است" گفت: پس تخلف سه هزارمیلیاردی در کدام دولت اتفاق افتاد؟ دادگاه بیمه، زندانی شدن معاون وزیر صنایع به چه دلیل بود، مدیر عامل سایپا با داشتن این پرونده سنگین چرا در سمت مهم‌تری به دستور وی گمارده شد؟
وی، با بیان اینکه ما انتظار ولایت پذیری و احترام به مراجع را از رئیس‌جمهور کشورمان داریم، گفت: مگر تعامل با قوا و تفاهم با سایر مسئولان درخواست رهبری معظم و روحانیت از رئیس جمهوری نیست، پس چرا در نطق تلویزیونی خود مرتبا دیگران را متهم و خود را تبرئه می‌کند.
قاضی پور، با طرح این سوال که چرا احمدی نژاد انتقادها درباره رحیمی و مشایی را هیچ گاه نپذیرفت و آنها را از دولت کنار نگذاشت، توضیح داد: صدای انتقادات مجلس از دولت بی‌دلیل در نمی‌آید.
این نماینده مجلس با انتقاد از اینکه متاسفانه رسانه ملی نیز در میزبانی رئیس جمهوری نمره خوبی نداشت، گفت: مصاحبه‌های صدا و سیما با رئیس جمهوری جنبه فرمایشی دارد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم، با بیان اینکه صدا و سیما رسانه ملی است، توضیح داد: همان قدر که رئیس جمهوری از صدا و سیما سهم دارد، نماینده مجلس و مردم هم سهم دارند.
قاضی پور با تاکید بر اینکه صدا و سیما باید منشا ادب و عدالت باشد، گفت: نه اینکه مجری برنامه به جای سوالات اساسی زندگی مردم، پرسشگر موضوعات مورد تایید رئیس جمهوری باشد.
عضو هیات رئیسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، ادامه داد: هر مسئولی که قصد توهین به دیگران و تبرئه خود را دارد باید با گوشزد مجری مواجه شود، رسانه ملی نباید اجازه بی‌احترامی به سایر نهادها از طرف رئیس جمهوری را بدهد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
فربد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
3
255
نمایندگان چرا به جای حرف زدن از رییس جمهور به صورت واضح و علنی توضیح نمیخواهند همه مردم میدانند اینکه دولت تقصیرو گردن دیگران میندازه کار این هفت سالشه اگه مشکلات اقتصادی کار بقیه است وزارت اقتصاد این وسط چیکاره است اخه این ملت باید دست به دامن کی بشن
پاسخ ها
یک جهان سومی
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
مسلمونها دست به دامن خدا بشن . هدا رو فراموش نکنید
مسعود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
2
224
خيلي عجيبه . مجلسي كه تا همين ديروز تمام قد از دولت حمايت مي كرد و چشم بر تمام كارهاي غلط و قانون گريزيهاي دولت مي بست يك دفعه منتقد دولت شده!! مگر كارهاي خطا و غيركارشناسي و قانون گريزانه دولت مال اين يك سال اخيره كه اين نمايندگان اينجوري به خروش اومدند؟! واقعا متاسفم از اين سياست زدگي ...
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
همه شون از یک جنس و اصولگرا هستند حال که زمان انتخابات است انتقاد فرمایشی میکنند و اگه در انتخابات پیروز شدند همین آش است و همین کاسه
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
88
.... ترین مجلس تاریخ ایران مجلس هشتم بود و در ادامه هم مجلس نهم که نمیتونند با این رییس جمهور برخورد کند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
47
13
گفت و گوی فرمایشی!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بیخیال حتما ولتون کنن میخواید بگید .... فرمایشی ،حمایت خودجوش فرمایشی ،.....بی خیال شید زشته بده ابرو میره اصلادشمن چی میگه ؟؟نگید از این حرفهای دشمن شاد کن
یک جهان سومی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
37
آقای رییس جمهور عجب زیر سفره زده
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
59
بی خود کردند
مجلس پس چه کاره است؟؟؟؟؟؟
وقتی نماینده ازترس حقوقش جیک نمیزنه همینه وبلکه بدترهم درپیشه
امیر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
57
چرا نمایندگانی که اینقدر واضح اینا رو اعلام میکنن،تا امروز به وظیفه قانونیشون عمل نکردن که از رییس جمهورتوضیح بخوان،استیضاحش کنن و ... ؟؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
39
این انتخابات چه کارا که نمی کنه
Mehdi arsenali
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
29
خــــوب اون چی گفت خــــــــوب بعد تو چی گفتی...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
40
اقاي احمذي نژاد اگرجند وقت باقيمانده را. صحبت نكنند شايد خداوند فرجي. براي مابرساند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
6
64
شمالیاقت خاتمی رانداشتید
بااون همه مشکلات که بهش ارث رسیده بود والبته طبیعی هم بود واون کوه مشکلات که براش درست می کردید حتی یه بارازگذشتگان ومخالفین گلایه نکرد
ازسرحسادت اخلاق خوب سید را تحمل نکردید وازمتانتش سوءاستفاده کردید
حقتونه حقتونه حقتونه...
بازم بگم بگم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
43
این نمایندگان راستشو بگن اگه دولت تخلف کنه چه نهادی باید جلو خلاف رابگیره؟؟؟
ما اینها رامی دونیم شما که مثلانماینده ما!!!! هستید باید چه کنید؟؟؟
برای چه حقوق می گیرید؟؟؟
آیااین حقوق حلاله؟؟
ویل للمطففین برای چه کسی نازل شده؟؟؟فقط برای یه کاسب خلافکار؟؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
54
مجلس نمی تونه از احمدی نژاد انتقاد کنند چون اصلا اگه این کاره بودند انتخاب نمی شدند. اندوه نظارت استصوابی شورای نگهبان کشت ما را!!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
1
53
این جور مصاحبه ها و موضع گیری بعدی به اصطلاح نمایندگان ملت ، به جز وقت و سرمایه ملت را فدا کردن ، عایدی دیگری ندارد. اثرات اشتباهات این چند سال ، تا چند ده سال دیگر گریبان ملت را رها نخواهد کرد. با این نحوه مملکت داری و در افق 1404 ، ما حتما مقام اول منطقه را خواهیم داشت منتها از آخر.
نظرات بینندگان