صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۲۵۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۰
یک نشریه چین به دنبال انتقادهای شدید ' هیلاری کلینتون ' وزیر خارجه آمریکا از وضعیت حقوق بشر چین از وی خواست که مانند شهروندان عادی با دیگر کشورها حرف نزند و ادب و نزاکت داشته باشد!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا نوشت:

یک نشریه چین به دنبال انتقادهای شدید ' هیلاری کلینتون ' وزیر خارجه آمریکا از وضعیت حقوق بشر چین از وی خواست که مانند شهروندان عادی با دیگر کشورها حرف نزند و ادب و نزاکت داشته باشد!
 
'گلوبال تایمز' از روزنامه های پرطرفدار در چین که به زبانهای چینی و انگلیسی منتشر می شود، در تحلیل شدید اللحن خود با انتقاد از اظهار نظرهای وزیر خارجه آمریکا می نویسد: ' لازم است به مقام های آمریکایی گوشزد کنیم که زیربنایی ترین رفتارهای دیپلماتیک را در برخورد با دیگر کشورها بیاموزند.'
روزنامه چینی ادامه می دهد : اساسی ترین ضوابط سیاستمداران این است که به مردم امکان دهند ارتباطات درستی با یکدیگر برقرار کنند نه اینکه با الفاظ سخیف به دیگران حمله کنند.
نشریه می نویسد : البته وزارت خارجه چین در باره اظهارات نامربوط وزیر خارجه آمریکا واکنش جدی نشان نداد اما گفته های کلینتون به عنوان مقام ارشد دستگاه دیپلماسی آمریکا مردم و افکار عمومی چین را مورد توهین قرار داده و آنها را شوکه کرده است.
بنا به این گزارش وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با مجله ' آتلانتیک ' گفته است که ' دولت چین سعی دارد تاریخ را متوقف کند که ماموریتی احمقانه است ' .
گلوبال تایمز تصریح کرد : این اظهار نظر آنهم در شرایطی که گفت و گوهای راهبردی اقتصادی دو کشور روزهای اخیر در واشنگتن به پایان رسیده است ، واقعا عجیب است.
روزنامه نوشت : وزیر خارجه آمریکا از دستگیری برخی از فعالان و هنرمندان در چین انتقاد کرده و این اقدام ها را نادرست دانسته است.
گلوبال تایمز می نویسد : کم نیست گزارش های رسانه ای در آمریکا که برضد چین منتشر می شود اما این مسایل وقتی از زبان ' کلینتون ' وزیر خارجه آمریکا شنیده می شود و زمانی که او رودرروی مقام های چین به آنان توهین می کند ، برای پکن قابل تحمل نخواهد بود.
روزنامه چینی ادامه می دهد : آمریکایی ها خیال پرداز شده اند . گویا تصور می کنند چشم انداز روشنی از توسعه دمکراسی به سبک آمریکایی در جهان وجود دارد و بعد از خاورمیانه نوبت چین است.
نشریه افزود : نشانه رفتن انگشت آمریکا به سمت چین تعجب برانگیز نیست اما حملات لفظی با لغات سخیفی که از زبان وزیر خارجه آن کشور بیرون بیاید برای چین قابل تحمل نیست.