صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۳۲۹۰۲
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۹ - ۱۱ مهر ۱۳۹۷
مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا عنوان داشت: تجهیز ارتش سوریه به سامانه‌های پدافند هوایی اس-۳۰۰ توسط روسیه یک "تشدید خطرناک" است.پیشتر سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور اعلام کرد که سامانه‌های اس - ۳۰۰ در اختیار ارتش سوریه قرار گرفته و آماده استفاده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

وزیر خارجه آمریکا امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که اقدام روسیه در ارسال سامانه اس-۳۰۰ به سوریه به منزله تشدید خطرناک اوضاع است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا عنوان داشت: تجهیز ارتش سوریه به سامانه‌های پدافند هوایی اس-۳۰۰ توسط روسیه یک "تشدید خطرناک" است.

پیشتر سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور اعلام کرد که سامانه‌های اس - ۳۰۰ در اختیار ارتش سوریه قرار گرفته و آماده استفاده است.

شویگو تصریح کرد: آموزش به پرسنل نظامی سوریه برای استفاده از سامانه‌های اس -۳۰۰ آغاز شده است و ما آموزش‌ها را طی سه ماه تکمیل می‌کنیم.