صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۰ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۶۶۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۰ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸
کشورهای اتحادیه اروپا با تمدید مهلت خروج انگلیس از این اتحادیه تا ۲۲ مه آتی موافقت کردند.این امر مشروط به این است که پارلمان انگلیس با این توافق در هفته آینده موافقت کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کشورهای اتحادیه اروپا با تمدید مهلت خروج انگلیس از این اتحادیه تا ۲۲ مه آتی موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، این امر مشروط به این است که پارلمان انگلیس با این توافق در هفته آینده موافقت کند. اگر قانون گذاران انگلیس با این توافق در هفته آینده مخالفت کنند، اتحادیه اروپا به انگلیس تا ۱۲ آوریل مهلت می‌دهد تا چگونگی پیشبرد این امر را مشخص کند.

در بیانیه پایانی کشورهای اتحادیه اروپا آمده است: اتحادیه اروپا با خروج انگلیس تا ۲۲ مه آتی موافقت کرده است، اما این امر مشروط به این است که پارلمان انگلیس با این توافق در هفته آتی موافقت کند. اگر قانون گذاران انگلیسی با این توافق در هفته آینده مخالفت کنند، اتحادیه اروپا تا ۱۲ آوریل به انگلیس مهلت می‌دهد تا چگونگی اجرای این امر را مشخص کند.