صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۲ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۸۴۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۰۸ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹
مدیر کمیسیون کمک انتخاباتی آمریکا ادعای ترامپ درباره بروز تقلب در انتخابات را «گیج کننده» و «توهین آمیز» خواند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیر کمیسیون کمک انتخاباتی آمریکا ادعای ترامپ درباره بروز تقلب در انتخابات را «گیج کننده» و «توهین آمیز» خواند.

به گزارش تسنیم به نقل از الجزیره، مدیر کمیسیون کمک انتخاباتی آمریکا ادعای ترامپ درباره بروز تقلب در انتخابات را «گیج کننده» و «توهین آمیز» خواند.

در همین ارتباط، 16 دادستان فدرال از وزیر دادگستری آمریکا خواسته‌اند تا دستور تحقیق در مورد اتهامات مربوط به بی‌ نظمی در انتخابات را لغو کند.

از سوی دیگر، دادگاه تجدید نظر ایالت فیلادلفیا روز جمعه، پنج دادخواست ستاد انتخاباتی ترامپ درباره انتخابات را رد کرده است.

همزمان، دادگاه‌های ایالت پنسیلوانیا نیز دو درخواست ستاد انتخاباتی ترامپ برای ابطال بیش از 5 هزار رای پستی انتخابات ریاست جمهوری این کشور را رد کردند.

دیروز، معاون اجرایی فرماندار ایالت پنسیلوانیا خواستار مخالفت دادگاه فدرال با اقامه دعوی ستاد انتخاباتی ترامپ درباره توقف تایید نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این ایالت شد.

رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در تازه‌ترین توئیت خود اعلام کرد که سامانه رأی‌گیری «دومینیون» که در بسیار از ایالت‌های آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد، صدها هزار رأی وی را حذف کرده یا به نام رقیب دموکرات وی ثبت کرده است. ترامپ در ادامه توئیت خود مدعی شد که 2.7 میلیون رأی وی پاک شده و یا به رقیب انتقال پیدا کرده است.