صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۵۸۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۰۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰
ژنو امروز جمعه میزبان سرگئی لاوروف و آنتونی بلینکن، وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا درباره پیشنهادات روسیه در زمینه تضمین‌های امنیتی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: ژنو امروز جمعه میزبان سرگئی لاوروف و آنتونی بلینکن، وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا درباره پیشنهادات روسیه در زمینه تضمین‌های امنیتی است.

 این دیدار که انتظار می رود ۲ یا ۳ ساعت طول بکشد، یک هفته پس از رایزنی‌ها بین روسیه، ایالات متحده و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مورد پیشنهادهای روسیه برای تضمین‌های امنیتی صورت می‌گیرد و بر ادامه بحث در مورد مسائل امنیتی تمرکز خواهد کرد

کمی پیش از نشست امروز وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که انتظار پیشرفت در مذاکرات امروز با همتای روسی خود را ندارد.

وی در مصاحبه با روزنامه آلمانی "ZDF" که متن آن توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، گفت: انتظار هیچ پیشرفتی را ندارم. بسیار مهم است که بفهمیم در حال حاضر در چه مرحله ای هستیم. "

بلینکن تاکید کرد که ایالات متحده علاقه‌مند به همکاری با روسیه در زمینه‌هایی مانند مبارزه با همه گیری ویروس کرونا، تغییرات آب و هوا و فناوری است.

اما او اصرار داشت که روسیه به طور سیستماتیک ابتکارات ایالات متحده برای ایجاد روابط مثبت‌تر بین دو کشور را رد کرده است.