صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۱۳۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۰۹ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
درحالیکه هم صدراعظم آلمان و هم رییس جمهور آمریکا اعزام جنگنده برای دفاع از اوکراین را رد کرده‌اند، امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه گفت: این گزینه روی میز است. با این حال او نسبت به تشدید درگیری با روسیه هشدار داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شفقنا: رییس جمهور فرانسه در مورد احتمال ارسال جت جنگی به اوکراین صبحت کرد.

به گزارش فرانس24؛ درحالیکه هم صدراعظم آلمان و هم رییس جمهور آمریکا اعزام جنگنده برای دفاع از اوکراین را رد کرده‌اند، امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه گفت: این گزینه روی میز است. با این حال او نسبت به تشدید درگیری با روسیه هشدار داد.

مکرون پس از گفتگو با مارک روته، نخست وزیر هلند، در پاسخ به سوالی درباره امکان ارسال جت به کی‌یف در حالی که این کشور در حال نبرد با تهاجم روسیه است، گفت: «اصولاً هیچ چیز مستثنی نیست».

ماکرون افزود که هرگونه تحویل تسلیحاتی «نباید ظرفیت نیروهای مسلح فرانسه را تضعیف کند. اوکراین ابتدا باید این درخواست را مطرح کند، که هرگونه تسلیحاتی باعث تشدید جنگ نخواهد داشت و احتمالاً به خاک روسیه ضربه نمی زند، بلکه صرفاً برای کمک به تلاش های مقاومت است.