صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ساعت ۱۵:۵۹
کد خبر: ۷۲۰۳۸
تعداد نظرات: ۲۹ نظر
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۰۵ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۱
اینک، همان ستادها دوباره فعال شده است، با انگیزه ای دو چندان برای اعضا و حامیانش ، ستادهایی متنوع و متفاوت در شهرها و استان های مختلف که بسیاری از آن، اینک در اختیار مدیران ارشد شهرداری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


مصطفی حق بین، سرویس سیاسی انتخاب - شهردار پایتخت فعالیت های تبلیغاتی خود را با حضور مستقیم در مجالس و سخنرانی های متعدد رسمی کرده و ستادهای انتخاباتی وی نیز، شبانه روزی مشغول یارگیری از جریان های متعدد در حوزه های مختلف است.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ، محمدباقر قالیباف، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 1384 که با فاصله ای کم با نفرات پیروز، شکستی «ناباورانه» را پذیرا شد و در حالی که ریاست فرماندهی ناجا را واگذار کرده بود ، صندلی شهرداری تهران را تصاحب کرد، صندلی که پیشتر در اختیار محمود احمدی نژادی بود که پیروز انتخابات ریاست جمهوری 84 شده بود.

قالیباف از نو شروع کرد، او فعالانه در شهرداری کار کرد به مدیری «پرکار» شهره یافت که برخلاف بسیاری از مدیران، تمایل چندانی برای ورود مستقیم به مسائل سیاسی ندارد. شاید کمتر سخنانی از قالیباف طی آن سالها در خاطره ها باشد که رنگ و بوی سیاسی داشته است ، او بیشتر اظهارات و اقداماتش خود را متمرکز در حوزه شهری کرد تا بهانه به دست دشمنان سیاسی اش ندهد ، ضمن آنکه این اقدامش، او را در حد و اندازه های یک «مدیر شهری» به مردمی شناخت که پیشتر او را «چهره ای نظامی» می دانستند.

آقای شهردار اما، در انتخابات ریاست جمهوری 88 ستادهای انتخاباتی خود را فعالانه بازگشایی کرد و خود را رقیبی جدی برای کاندیداهای انتخابات پیشین قلمداد می کرد، اما یکباره از عرصه کنار کشید و ستادهای انتخاباتی اش را شگفت زده کرد.

اما اینک، همان ستادها دوباره فعال شده است، با انگیزه ای دو چندان برای اعضا و حامیانش ، ستادهایی متنوع و متفاوت در شهرها و استان های مختلف که بسیاری از آن، اینک در اختیار مدیران ارشد شهرداری است.



اما برخی شنیده های خبرنگار «انتخاب» حکایت از آن دارد که احتمال کناره گیری قالیباف از عرصه انتخابات، کمتر از دوره پیشین نیست. گرچه خیلی ها هنوز دلیل کناره گیری یکباره او از کاندیداتوری انتخابات 88 را نمی دانند، اما کناره گیری احتمالی او به دلیل «ورود برخی چهره ها و شخصیت های نظام» جدی به نظر می رسد. کناره گیری که شاید باز هم باعث بهث و حیرت همکاران او شود و آنان را در حسرت تکراری «کاخ ریاست جمهوری» گرفتار کند.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ، شهردار پرکار تهران که مانند دوران فرماندهی اش در نیروی انتظامی به نسبت «محبوب» است ، احتمال حضور افرادی چون علی اکبر ولایتی و برخی چهره های شاخص را کم نمی داند . برخی محافل می گویند در صورت حضور ولایتی در عرصه انتخابات، قالیباف ضمن کناره گیری، از او حمایت خواهد کرد.

حمایت اصلاح طلبان از قالیباف؟

اما ستادهای انتخاباتی شهردار تهران، مانند سال 88 فرض را بر حضور «قالیباف» در عرصه انتخابات گرفته و فعالانه مشغول فعالیت های خود هستند. در همین حال، شنیده شده برخی ستادهای وی درصددند تا حمایت برخی «چهره های موجه اصلاح طلبان» را به سوی خود جلب کنند. پیش از این صادق زیبا کلام اعلام کرده بود که «اصلاح طلبان می توانند از قالیباف حمایت کنند»

گرچه این پیشنهاد از سوی جریان های تندروی اصلاح طلب رد شده ، اما برخی گروه ها و شخصیت های اصلاح طلب در جلسات اخیر خود به این نتیجه رسیده اند که در صورت «عدم اجماع بر روی فردی خاص» و یا «احتمال رد شدن کاندیدای مورد نظر اصلاح طلبان» ، از محمدباقر قالیباف به عنوان کاندیدای خود در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کنند.

این دسته از اصلاح طلبان، «عملکرد مثبت قالیباف در مدیریت شهری تهران» و «رضایتمندی نسبی مردم تهران» را عامل حمایت احتمالی از قالیباف دانسته اند.

با این همه، قاليباف اين روزها در محور شايعات و زمزمه‌هاي مربوط به انتخابات رياست جمهوري يازدهم قرار گرفته‌است، او روز گذشته در نشستي که «هم‌انديشي مشترک با قريب 200 نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي» خوانده شده، حضور پيدا کرد و در سخناني از نقش مجلس در نظام جمهوري اسلامي، لزوم شايسته گزيني و حوادث 4 سال گذشته سخن گفت.

شایسته سالاری در کشور نیست که نفت 10 دلاری می شود 120 دلار و هیچ تغييري در کشور ديده نمي‌شود

قالیباف در دیدار با نمایندگان مجلس که رسانه های وابسته به او تعداد آنها را 200 نفر عنوان کردند، می گوید: مسئولان و نخبگان حق بي قانوني ندارند و تا قانون در جاي خود قرار نگيرد امکان ندارد کشور به پيشرفت برسد چون نتيجه بي قانوني هرج و مرج است.

به گزارش انتخاب ؛ محمدباقر قاليباف در اين هم انديشي با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي از تمامي گرايش‌ها و سلايق سياسي در مسجد جامع خرمشهر باغ موزه دفاع مقدس، با بيان اين مطالب، ضمن تقدير از نمايندگان دوره‌هاي هفتم و هشتم مجلس شوراي اسلامي گفت: در مجالس هفتم و هشتم به خصوص مجلس هشتم حمايت نمايندگان از مجموعه مديريت شهري در کشور بسيار خوب بود و در موضوعاتي از جمله توجه به رتق و فتق امور مردم مخصوصا در حوزه خدمات روزانه، عزيزان کارنامه‌اي روشن، قابل دفاع و قابل تقدير دارند.

قاليباف با اشاره به نام گذاري دهه چهارم انقلاب به نام پيشرفت و عدالت از سوي مقام معظم رهبري، يادآور شد: به نظر مي‌رسد مهمترين ماموريت و رسالت همه کساني که حول محور ولايت حرکت مي‌کنند و دغدغه خون شهدا و آرمان‌هاي امام (ره) را دارند، موضوع پيشرفت و عدالت است که بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي ادامه داد: مروري بر وقايع مهم 4 سال گذشته نشان مي‌دهد موضوعاتي نظير فتنه بزرگ داخلي و حتي موضوعات مهمي نظير بيداري اسلامي در خارج کشور موجب نشد تا رهبر معظم انقلاب جهت‌گيري نام‌گذاري سالها را بر اين اساس معطوف فرمايند، بلکه همه موضوعات از نظر ايشان به سمت حرکتي پيش‌رونده پيگيري شد تا بتوانيم همه کارها را در کشور بر مدار پيشرفت و عدالت پيگيري کنيم. همه اينها حاکي از اهميت موضوع پيشرفت و کارآمدي نظام است و اين سنگر از مهمترين سنگرها و اهدافي است که بايد به آن توجه کنيم.

وي اضافه کرد: قلب مردم هم در مجلس شوراي اسلامي مي‌تپد لذا اگر آنجا راس امور است، اقتدار نظام آنجاست. به همين جهت است که تضعيف مجلس با هر بهانه و به هر شيوه‌اي به معناي تضعيف اقتدار نظام است زيرا نظام ما نظامي مردمي است و اين موضوع تکليف نمايندگان را سخت تر مي‌کند.

شهردار تهران گفت: مجلس انقلابي و مردمي بايد از طرفي پناهگاه مردم و از سوي ديگر دادگاه مسئولان باشد و مسئولان بايد احساس کنند در هر رده و جايگاهي بايد در مقابل مجلس پاسخگو باشند و اين روندي منطقي و عقلاني است.وي افزود: اما مسئولان و نخبگان حق بي قانوني ندارند، لذا تا قانون در جاي خود قرار نگيرد امکان ندارد کشور به پيشرفت برسد چون نتيجه بي قانوني هرج و مرج است.



قاليباف بي‌قانوني را بي ديني، بي‌عقلي، بي‌توجهي به ولايت و نظام ولايي و تضعيف همه آرمان‌ها، معنا و تاکيد کرد: امروز قانون گذاري خوب، رسالت نمايندگان مجلس است و نظارت دقيق بر اجراي قانون هم اقتدار نظام و اسلام را در هر سطحي از کشور کشور جاري و ساري مي‌کند.

وي با تاکيد بر لزوم توجه به شايسته گزيني، موضوع مديريت را از مهمترين چالش‌هاي امروز کشور خواند و با بيان اينکه مجلس در مديريت نقشي کليدي دارد، خطاب به نمايندگان گفت: در اساس کشور و سطح ملي شايسته گزيني کنيد و اگر اين کار را به درستي انجام ندهيد شايسته سالاري حاکم نمي‌شود. به همين دليل است که افراد در معرض راي مجلس قرار مي‌گيرند و نبايد در اين مورد کوتاهي و گذشت‌هاي بي مورد داشت که شواهد آن را امروز مي‌بينيم.

شهردار پايتخت ادامه داد: اگر شايسته گزيني دقيق انجام نشود حتما شايسته سالاري در کشور کشته مي‌شود و اگر اين طور شد ديگر شايسته پروري وجود ندارد و در کشوري که شايسته گزيني، شايسته سالاري و شايسته پروري نباشد مديريت ضعيفي بر همه سطوح وارد شده و آن هنگام است که اگر نفت بشکه اي 10 دلار فروخته شود يا 120 دلار، هيچ تغييري درحوزه پيشرفت و اقتصاد کشور ديده نمي‌شود. بايد دهه پيشرفت و عدالت را با همکاري و همدلي به نقطه اوج خود برسانيم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۱
میلاد
|
۰۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
انتخاب خبریه ؟؟
ناشناس
|
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
برادر من کدوم کارنامه همین کارنامه خوب آسفالت کردن یا خدمات شهری رو میفرمایید ببخشید دیپلماسی سیاسی کجا کار کردند کار حزبی کجا کار کردند بعد چندتا نظریه اقتصادی بلدند بعد کجای اقتصاد مطلب دارند بعد کجا کار کلان کردند بعدش کجا با بزرگان سیاسی جلسات داشتند بعد در مسایل فرهنگی کجای خط هستند خداییش بذارید ایندفعه با تجربه تر ها مثل قدیم بیایند تا احترام کوچک و بزرگ حفظ بشود بس است باید اینبار به با تجربه های انقلاب برگردیم و قدر بزرگان قبل رو بهتر بدانیم البته آنهایی که بر اساس قانون کاندید میشوند و توان کار را نیز دارند و امثال قالیباف در حد وزیر خدمت کنند فعلا کافی است انشاءلله با تجربه تر که شدند برای دوره های بعد حتما به ایشان رای میدهیم
اعصابـــــــــــــ
|
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
فقط تو رو خدا نگو که نفت 120دلاری میاری سر سفرمون که بدبخت (تر) میشیم
سعید
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
علی اکبر ولایتی آدم سالم و با تجربه تری هست ولی فکر نکنم محبوبیت زیادی داشته باشه
رضا
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
بنظر من برنامه اصلاحی آقای محسن رضائی که معروف به فدرال اقتصادی شده میتونه مارو از این چرخه اشتباه که درگیرش شدیم نجات بده وگرنه نگاه فردی و منطقه ای یا قومی به انتخاب رئیس جمهور کمکی به کشور ما نمیکنه .
سیدمهدی موسوی
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
اتفاقا" کارنامه کاری ایشان در پست های مدیریتی سابق نشان داده ضمن برخورداری از مشاوران و همکاران شایسته و پاکدست از انجام کارهای خطیر و سنگین برمیآید و توان مدیریت و بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد را در جایگاه واقعیشان را دارد !
با توجه به وجه مثبت ایشان بین قشر تحصیل کرده و بین افکار سیاسی گوناگون به منظور ایجاد وحدت ملی و بازسازی اقتصاد ویران کشور شایسته ترین فرد موجود ایشان می باشد.
ناشناس
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
از نظر قالیباف مردم ایران فقط همشهری هاشند کافی است به مدیران اطرافش یک نگاه کوچکی بشود البته ایشان بیشتر رفیق بازی میکنند تا مردم داری. قالیباف انصافا بدرد رییس جمهوری نمیخورند ایشان با پول شهرداری خیلی برای خودش نوشابه باز کرده و از آرامش سیاسی هم بهره نمیبرند
احمدی
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
متاسفم ازاین همه قضاوتهای بی منطق،
لم یشکرالمخلوق،لم یشکرالخالق
داداشی
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
برخلاف رویه گذشته تحلیلی نسبتا خوب و منصفانه از سایت انتخاب در خصوص قالیباف دیدیم
رضا
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
بودجه شهرداری رو همش داره هزینه انتخابات میکنه
کمیل
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
انشالله رای باسرداره.
ناشناس
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
شايسته سالاري??
لطفا خبری در مورد چند شغله های شهرداری هم منتشر کنید
چرا شهردار تهران این روزها مقدس شده؟ و حق هیچگونه انتقادی نیست
ناشناس
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
در سال 87 ÷س از یک سال زیر سازی اتوبان شهید بابایی را آسفالت کردند و گفتند آسفالت پلیمری 7 سال ماندگار است ولی پس از گذشت سه سال از پل لویزان تا پل لشگرک وسط آسفالت جایی که آسفالتها به هم وصل می شوند ترکید و خندق درست شد ولی هیچ اقدامی بران ترمیم آن نشد ، لطفا ضمن ترمیم نسبت به کار پیمانکاران نظارت درستی شود و بودجه های بیت المال به هدر نرود
پاسخ ها
حسین
| |
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
بابا اینا همش تبلیغاتیه!
محسن کریمی
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
سلام.باتشکر فراوان از سایت محترم انتخاب:
محسن رضایی انسا برنامه محور و عاقلیست شایسته و لایق ریاست جمهوریست و گفتمان اقتصادی ایشان مشکلات اقتصادی و مدیریتی را حل خواهد کرد
رای ما محسن رضایی
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
محسن جان... ما که بخیل نیستیم ، باشه محسن رضائی هم مال تو ، الهی که به پای هم پیر شید .
امااااااااااااا اما و اما رای ملت فقط خاتمی .
بی خیال
| |
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
شما که اسم و نام خانوادگی رو کامل می نویسی ....خبریه ؟؟؟ بگو ما هم بیایم.. شماره شناسنامه هم میزدی شاید تشابه اسم ایجاد شه
ناشناس
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
قالیباف نمی تونه یک کشور رو اداره بکنه ! شاید طرفداراش دوست نداشته باشن ولی ایشون نمی توانند.
پاسخ ها
عرفانی
| |
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
ناشناس عزیزی که میگی « قالیباف نمی تونه کشور رو اداره کنه ».... ما این عقیده را نداریم ، قالیباف قبلا در هیبت رئیس پلیس و اکنون در شهرداری جنم خودش را نشان داده اما ما بهترین را میخواهیم.....
---- ملت میگویند « فقط خاتمی »
ناشناس
| |
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
احمدی نژاد تونست چرا قالیباف نتونه؟
پیر
| |
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
زمانی که ایشون فرمانده نیروی انتظامی بود چه گلی به سر این ارگان زد؟ مثلاً چه تغییر مثبتی در راهنمایی رانندگی به وجود آورد؟ مثل 40 سال پیش و با همون روشهای قدیمی گواهینامه صادر می شد میداد دست مردم یا بی برنامه گی در طرح تعویض پلاک خودروها(اول پلاک لیزری بعد پلاک ملی!)
سمند
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
امیدوارم ایشون و امثال ایشون رأی نیارن.
ناشناس
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
شایسته گزینی از نوع قالیباف که هرچه همشهری داشته در شهرداری تهران جمع کرده
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
همشهری خودشم نباشه,همشهری مدیرانشه

چه خبره در این مملکت؟؟
ناشناس
| |
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
من در شهرداری کار میکنم. آقای قالبیاف در بدو ورودشان 2000 نفر از دوستان خود را به شهرداری ارودند!!!! مدیریت اتوبوسی
دوست
| |
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
رفیق، شایسته هاش که تا حالا تو رأس بودن چه کردن؟ باز ایشون با مدیریت اتوبوسیشون تهران رو متحول کرد.
خداکنه کاندیدا نشه و بیشتر به تهران برسه
ناشناس
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
هر کس به فکر مردم و جوانهاشونه خدا کنه بیاد سر کار
پاسخ ها
محمد
| |
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
متاسفانه تجربه نشان داده که فقط یکبار رییس مجلس رییس جمهور شد و فقط یکبار شهردار تهران رییس جمهور شد!
ناشناس
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
با سرمایه ای که دراختیاردارد چرابرود؟حتما می ماند