صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۱ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۵۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۲
رئیس‌جمهوری فرانسه گفت که کشورش به حملات هوایی به رهبری آمریکا علیه انصارالله یمن نپیوست تا از تشدید تنش در منطقه جلوگیری کند. وی در عین حال گفت که نیروهای فرانسوی به کار خود برای «تضمین آزادی دریانوردی در دریای سرخ» ادامه خواهند داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا به نقل از سی‌ان‌ان نوشت: «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه گفت که کشورش به حملات هوایی به رهبری آمریکا علیه انصارالله یمن نپیوست تا از تشدید تنش در منطقه جلوگیری کند.

وی در عین حال گفت که نیروهای فرانسوی به کار خود برای «تضمین آزادی دریانوردی در دریای سرخ» ادامه خواهند داد.

مکرون که در کنفرانسی خبری در پاریس صحبت می‌کرد، گفت: «ما مانع موشک‌ها و پهپادهایی که قصد حمله به کشتی‌های نروژی را داشتند، شدیم. بنابراین برای محافظت از تجهیزات خود و تجهیزات متحدانمان اقدام می‌کنیم».

فرانسه در ماه دسامبر برای محافظت از کشتی‌ها در برابر حملات انصارالله در دریای سرخ به یک نیروی دریایی چندملیتی به رهبری آمریکا پیوست.