صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۰۸ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه  گفت:  دیدار اول ما با ایرانی‌ها مثبت و سازنده بود و ما در حال بررسی این هستیم که آیا می‌توانیم وضعیت را از طریق دیپلماتیک و گفت‌وگو حل کنیم.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از رویترز، ویتکاف که روز شنبه با عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در عمان گفت‌وگو کرده بود، افزود: آمریکا به دنبال «محدود کردن» غنی‌سازی اورانیوم ایران است، نه «نابودی» کامل برنامه هسته‌ای این کشور. 

ویتکاف ادامه داد: موضوع مذاکرات با ایران ابتدا راستی‌آزمایی برنامه غنی‌سازی و سپس برنامه تسلیحاتی خواهد بود. راستی‌آزمایی برنامه ایران، نکته اساسی برای امکان دستیابی به توافق با ایرانی‌ها خواهد بود.

او افزود: اگر نتوانیم برنامه ایران را راستی‌آزمایی کنیم، مجبور خواهیم بود به دنبال جایگزین‌هایی باشیم که ممکن است به نفع هیچ‌کس نباشد.