پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نیویورکتایمز نوشت: مقامهای کاخ سفید روز پنجشنبه یک جلسهی اطلاعاتی برگزار کردند و اعلام کردند که آقای ترامپ ظرف دو هفتهی آینده تصمیم خود را خواهد گرفت.
به گزارش «انتخاب»، این رسانه افزود: کارولاین لویت، سخنگوی کاخ سفید، بعداً در یک نشست خبری اعلام کرد که ایران مواد لازم برای ساخت یک بمب را در اختیار دارد.
برخی مقامهای آمریکایی گفتند این ارزیابیهای جدید بازتاب دهندهی اطلاعات ارائهشده توسط موساد بود. موساد بر این باور است که ایران میتواند ظرف ۱۵ روز به سلاح هستهای دست یابد.
در حالی که برخی مقامهای آمریکایی این برآورد اسرائیلی را قابلقبول میدانند، دیگران تأکید دارند که ارزیابی اطلاعاتی ایالات متحده تغییری نکرده و سازمانهای اطلاعاتی آمریکا بر این باورند که ساخت یک سلاح ممکن است چند ماه، و تا یک سال، طول بکشد.
برخی مقامها بر این باورند که ارزیابیهای اسرائیل تحت تأثیر تمایل بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، برای جلب حمایت آمریکا از کارزار نظامیاش علیه ایران قرار گرفته است.