صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۴۷۵۸
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۶ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
به ادعای یکی از افشاگران در ویبو، آیفون ۱۸، ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس داینامیک آیلند (حفره‌ی دوربین) کوچک‌تری خواهند داشت؛ اما خبری از فیس آیدی زیر نمایشگر نخواهد بود. مدت زیادی است که از گوشه و کنار در مورد داینامیک آیلند کوچک‌تر خبر‌های متفاوتی می‌شنویم؛ اما حالا گفته می‌شود سیستم فیس آیدی زیر نمایشگر در آیفون ۱۹ پرو یا نسل‌های بعدی ارائه می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
گفته می‌شود ابعاد داینامیک آیلند در نسل بعدی آیفون‌های اپل کوچک‌تر خواهد شد.
 
به ادعای یکی از افشاگران در ویبو، آیفون ۱۸، ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس داینامیک آیلند (حفره‌ی دوربین) کوچک‌تری خواهند داشت؛ اما خبری از فیس آیدی زیر نمایشگر نخواهد بود.
 
مدت زیادی است که از گوشه و کنار در مورد داینامیک آیلند کوچک‌تر خبرهای متفاوتی می‌شنویم؛ اما حالا گفته می‌شود سیستم فیس آیدی زیر نمایشگر در آیفون ۱۹ پرو یا نسل‌های بعدی ارائه می‌شود.
 
هیچ‌کدام از مدل‌های آیفون ۱۸ احتمالاً دوربین سلفی زیر نمایشگر نخواهند داشت، بلکه دوربین سلفی را در حفره‌ی دوربین کوچک‌تر میزبانی خواهند کرد.
 
اینستنت دیجیتال که ۱٫۵ میلیون دنبال‌کننده دارد، در گذشته اطلاعات درستی مانند رنگ زرد آیفون ۱۴ و سیستم خنک‌کننده‌ی آیفون ۱۷ پرو را فاش کرده بود؛ اما همیشه گفته‌هایش دقیق نبوده‌اند. با توجه به یک سال فاصله تا معرفی آیفون ۱۸، بی‌شک در آینده شایعات بیشتری درباره‌ی این گوشی‌ها منتشر خواهد شد.
 
منبع: زومیت