صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۲ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۲۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴
یادداشت‌های اسدالله علم: از اخبار مهم جهان همین بمباران شدید هانوی و هایفونگ در ویتنام شمالی است و باز هم ویتنامی‌ها مقاومت میکنند. بارک الله! هزار آفرین بر این ملت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس تاریخ «انتخاب»: اسدالله علم (۱ مرداد ۱۲۹۸ بیرجند – ۲۵ فروردین ۱۳۵۷ نیویورک)، یکی از مهم‌ترین چهره‌های سیاسی دوران محمدرضا شاه، وزیر دربار از ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۶ و نخست‌وزیر ایران از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۲ بود.  

 

«انتخاب» هر شب یادداشت‌های روزنوشت علم را منتشر می‌کند.

 

۸ دی ۱۳۵۱: تمام روز در منزل ماندم و کار کردم. به علاوه از ترس سرماخوردگی خارج نشدم. سرما عجیب است. در شمیران ۱۵ درجه زیر صفر است. 

سر شب با علیا حضرت شهبانو با تلفن صحبت کردم و خداحافظی نمودم. بعضی اوامر فرموده بودند که انجام شده بود، خوشحال شدند. 

از اخبار مهم جهان همین بمباران شدید هانوی و هایفونگ در ویتنام شمالی است و باز هم ویتنامی‌ها مقاومت میکنند. بارک الله! هزار آفرین بر این ملت.