تاریخ گردی با «انتخاب»؛
این تصویر مربوط به میدان مشق تهران در سال ۱۳۰۵ است. میدان مشق که محل آموزش، تمرین و سان و رژه نظامیان بود، در دوره فتحعلی شاه قاجار بنیاد گذاشته شد. این میدان در سال ۱۲۷۸ ق به روزگار ناصالدین شاه توسط محمدخان سپهسالار توسعه یافت و دیواری با طاقنماهای آجری بر گرد آن کشیدند.
خاطرات خیامی، موسس ایران ناسیونال؛ قسمت بیست و هفت؛
چون از سال ۱۳۴۳-۱۳۴۴ به عضویت اتاق صنایع و بازرگانی درآمده بودم، در روزهای سلام رسمی در کاخ گلستان شرکت میکردم در برنامه تشریفات مراسم سلام رسم بر این بود که ابتدا روحانیون درجه یک و سی و سپس اعضای هیئت وزیران رؤسای شرکتهای صنعتی مقامات بلندپایه بانکها اعضای اتاق بازرگانی و صنایع و هیئت رئیسه کانون وکلای دادگستری و نمایندگان دفتر خانهها و بالاخره نمایندگان اصناف در طول و عرض تالار کاخ صف میکشیدند و محمدرضاشاه به اتفاق امیرعباس هویدا، نخست وزیر و هرمز قریب، رئیس تشریفات دربار وارد تالار میشدند
شهرداری شیراز خط دو مترو شیراز را که در دوره پنجم شورای شهر این شهر باید در یک کیلومتری آرامگاه حافظ متوقف میشد، تا ۵۰۰ متری حافظیه ادامه داده است. اقدام شهرداری شیراز برای ساخت و ساز خط مترو تا یک کیلومتری آرامگاه حافظ از قرار معلوم بدون اخذ مجوزهای لازم از استانداری فارس و نبود تاییدیه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طی چندماه اخیر انجام شده است.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
رزموند «لیز»تیلور بازیگر و بازرگان انگلیسی-آمریکایی بود. او فعالیت خود را به عنوان بازیگر از زمان کودکی در اوایل دهه ۱۹۴۰ آغاز کرد و یکی از محبوبترین ستارههای سینمای کلاسیک هالیوود در دهه ۵۰ بود. او در سال ۱۳۵۴ با دعوت اردشیر زاهدی به ایران سفر کرد.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
والتر میتلهولتسر یک فعال هوانوردی سوئیسی بود. او در زمینههای خلبانی، عکاسی، مسافرت، نویسندگی و نیز یکی از نخستین کارآفرینان صنعت هوانوردی فعالیت داشت. میتلهولتسر در سال ۱۳۰۳ خورشیدی و آستانه سرنگونی سلطنت قاجاریه به ایران آمد. او از طرف شرکت هواپیمایی «یونکرس» مأموریت یافت تا خطوط هواپیمایی ایران را در دوره قاجار بررسی کند. این تصویر متعلق به سال ۱۳۰۳ در کاشان است.
خاطرات مدیر انجمن ایران و آمریکا؛ قسمت بیست و شش؛
تمام جزئیات را به یاد دارم ساعت ده دقیقه به شش بود که یکی از برادرها آمد و در زد. او، که یک تکه کاغذ در دست داشت وارد اتاق شد و گفت: آماده شید داریم میریم آن پرسید: «میریم کجا؟ » جواب داد ایالات متحده وسایلتون رو جمع کنید.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
در آذر ماه ۱۳۳۸، آیزنهاور، رئیس جمهور آمریکا، به تهران سفر کرد. این سفر که کمتر از یک روز به طول انجامید، در پی دیدارهای منطقهای رئیس جمهور آمریکا از خاورمیانه بود. برخی اهداف این سفر را، بررسی شرایط خاورمیانه پس از امضا پیمان سنتو ارزیابی میکنند. آیزنهاور در سفر به ایران با استقبال گرمی مواجه شد و برای سخنرانی به مجلس سنا رفت. اگرچه او کمتر از یک روز در تهران ماند، اما نام آیزنهاور در این شهر باقی تا سالها شنیده میشد. بعدها خیابانی نیز در تهران به نام آیزنهاور نام گذاری شد که پس از انقلاب به آزادی تغییر نام داد.
روزنامه گردی با «انتخاب»؛
روزنامه کیهان در روز ۱۵ مهر ۱۳۵۷ در صفحه اول خود به موضوعاتی از جمله تیترهای زیر اشاره کرد:
-آیت الله العظمی خمینی:نمیتوانستم ساکت بمانم
-دولت فرانسه با اقامت آیت الله خمینی در پاریس مخالفت کرد
-هواپیماهای ایران هواپیمای نظامی هند را فرود آوردند
-اعتصابات و تظاهرات در تهران و شهرستانها؛ انفجار حمله به بانک و تیراندازی در اراک، بابل، بروجرد، سنندج و زنجان
-آیت الله خمینی به سوریه یا الجزایر میروند
خاطرات هاشمی رفسنجانی: خبرى منتشر شد كه كماندوهاى آمريكا با راهنماى افراد روسى، در ارتفاعات پامير براى يافتن مقر [اُسامه] بنلادن، مشغول تجسساند. پاكستان، جديداً اظهارات دوپهلو در خصوص همكارى با آمريكا ميكند و صحبت از تأخير عمليات آمريكا، زياد مطرح مىشود.
یادداشتهای علم: امروز هم تعطیل بود ولی من شرفیاب شدم. شاهنشاه هم برنامه داشتند. مقدمتاً گزارش دیشب سفیر آمریکا را که به پیشگاه مبارکشان تقدیم کرده بودم (نطق راجرز بود در خصوص خاورمیانه) به من دادند و فرمودند «سفیر آمریکا را وقتی دیدی بگو ببینید که خواستید کمک مالی بکنید میکنید و امکانش را دارید نوبت که به ما میرسد آسمان میتپد.» (آمریکایی ها به اسرائیل کمک مالی میکنند ولی هواپیما نمی دهند