صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۶ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۲۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۰۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۴
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه تروث سوشال خود اعلام کرد: ما به‌تازگی جلسه بسیار خوبی با بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده صنایع دفاعی آمریکا برگزار کردیم که در آن درباره تولید و برنامه‌های زمانی تولید گفتگو شد. وی افزود: در نشست با شرکت‌های تولید تسلیحات، این شرکت‌ها موافقت کرده‌اند تولید تسلیحات حیاتی را چهار برابر کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه تروث سوشال خود اعلام کرد: ما به‌تازگی جلسه بسیار خوبی با بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده صنایع دفاعی آمریکا برگزار کردیم که در آن درباره تولید و برنامه‌های زمانی تولید گفتگو شد.

وی افزود: در نشست با شرکت‌های تولید تسلیحات، این شرکت‌ها موافقت کرده‌اند تولید تسلیحات حیاتی را چهار برابر کنند.

رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد که واشنگتن می‌خواهد در سریع‌ترین زمان ممکن از نظر تعداد مهمات به بالاترین سطح برسد، «توسعه این برنامه سه ماه پیش آغاز شده و تولید بسیاری از این تسلیحات هم‌اکنون در جریان است.»

ترامپ ادعا کرد: آمریکا «تقریبا ذخیره نامحدودی» از مهمات با درجه متوسط و بالاتر در اختیار دارد که از جمله در ایران و اخیرا در ونزوئلا از آن استفاده کرده، اما با این حال سفارش‌ها در این سطوح نیز افزایش یافته است.

همزمان شرکت لاکهید مارتین در شبکه ایکس اعلام کرد با دولت آمریکا برای چهار برابر کردن تولید تسلیحات حیاتی به توافق رسیده است.